• De Sociaal Raadslieden helpen bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting 2017

    Gerard Oltmans

Hulp bij belastingaangifte voor inwoners van Putten

20-03-2018, 14:20 | Lezersnieuws | Marijke

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting 2017. De sociaal raadslieden van Stimenz bieden in samenwerking met Humanitas ondersteuning bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting 2017.  Deze gratis hulp is bedoeld voor mensen met een laag inkomen die geen koophuis, eigen bedrijf of hoog eigen vermogen hebben.

 

Afspraak maken

Wie graag hulp wil bij het invullen van de belastingaangifte, kan een afspraak maken via de sociaal raadslieden. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 088-7846464 en vragen naar Desiree de Zwaan of Marloes Vis. Afspraken worden gepland op woensdag 25 april 2018 tussen 09:30 en 15:30 uur in de Stroud in Putten.

 

Belangrijke documenten

Er zijn enkele documenten nodig om de belastingaangifte goed te kunnen invullen. De sociaal raadslieden geven vóór de afspraak aan welke documenten belangrijk zijn om mee te nemen. Op die manier kan de aangifte snel worden ingevuld.

 

Tijdig een DigiD aanvragen

Het is in ieder geval noodzakelijk om over een DigiD te beschikken. Wie nog geen DigiD heeft, doet er goed aan deze zo snel mogelijk aan te vragen via www.digid.nl. Het duurt een aantal werkdagen voordat de activeringscode thuis wordt ontvangen.