• inloopuur Elim

    Zorggroep Noordwest-Veluwe

Inloopuur in woonzorgcentrum Elim op 31 maart

24-03-2017, 11:22 | Lezersnieuws | magda.olofsen@znwv.nl

Als blijkt dat thuis wonen steeds moeilijker voor u wordt of niet meer gaat, is verhuizen naar een woonzorgcentrum een optie. Staat u nu voor die beslissing of wilt u zich alvast oriënteren? In beide gevallen kan het helpen om eens te gaan kijken. U bent van harte welkom tijdens het inloopuur op vrijdag 31 maart in Elim van 13.30 tot 14.30 uur.

In Elim wonen ouderen die intensieve verpleging en verzorging nodig hebben bij dementie of zware lichamelijke klachten. Zij wonen er in kleine woongroepen. Dit is vergelijkbaar met het wonen in een gewoon woonhuis met een gezellige, gezamenlijke huiskamer en eigen zit-slaapkamers. Tijdens het inloopuur krijgt u informatie over de zorg die woonzorgcentrum Elim biedt. Ook is er gelegenheid tot een rondleiding. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom bij Elim aan de Engweg 46! Ook als u gewoon eens wilt kijken hoe het er in dit woonzorgcentrum aan toe gaat.

Voor informatie over de aanleunwoningen bij Elim hoeft u het inloopuur niet te bezoeken, maar kunt u bellen met het servicebureau van de Zorggroep, tel. 0341 568000 of kijk op www.znwv.nl.