• Jazzdansers Orion

  eigen foto
 • C13 - Bondskampioen

  eigen foto
 • B16

  eigen foto
 • A20

  eigen foto

Jazzdans Orion heeft er een bondskampioen bij

24-06-2018, 21:30 | Lezersnieuws | jazzdans orion

Afgelopen zaterdag 23 juni was het eindelijk zover: The Dutch Gymnastics - The Finals 2018 -  NK jazzdans in Ahoy Rotterdam.

Jazzdans Orion was vertegenwoordigd met 5 groepen. 2 bussen vol met deelnemers en tientallen supporters reisden in alle vroegte af naar Rotterdam. Het NK werd geopend door de voorselectie D9 olv Anne en Floor de Roos. Deze groep waren eerder dit jaar al bondskampioen geworden en waren speciaal  door de KNGU uitgenodigd om hun dans in Ahoy te komen laten zien.

Daarna begonnen de wedstrijden op verschillende niveau’s. Als eerste was de B16 olv Anne de Roos aan de beurt, met 22.183 pnt behaalde ze een mooie 4e plaats.

De meiden van de B20 olv Anne-Will vd Brink dansten een mooie dans en behaalde met 22.950 pnt een 6e plaats.

De C13 olv Mariska Willemsen werden met een fantastisch punten resultaat 16.717 een terechte bondskampioen , eerste van Nederland!

De A20 ook olv Mariska Willemsen behaalde met 24.167 pnt een 6e plaats.

s’Avonds vond de Dance2show plaats in dezelfde hal van Ahoy. Daarvoor had de A20 een golden ticket behaald bij eerdere dance2demo’s in het land. Tijdens deze finale show waren super leuke en mooie dansen te bewonderen. En als geweldige afsluiting wonnen deze meiden olv Mariska Willemsen en Daniel Vliek een Dance2Impress Award voor hun dans “Breath” !

We kunnen terugkijken op een fantastische dag met prachtige resultaten.

Zat 7 juli zal de afsluiting van het seizoen plaatsvinden tijdens de einddemo van Jazzdans Orion in de Putter Eng met als thema : Holland.

Aanvang shows: 13.00 uur en 15.30 uur. Toegang is gratis.