• D tm 9 jaar Bondskampioen

    eigen foto
  • D 16+

    eigen foto
  • A20+

    eigen foto

Jazzdansers Orion Bondskampioen

15-04-2018, 20:09 | Lezersnieuws | Jazzdans Orion

Zaterdag 14 april in Dordrecht was het weer een geweldig dansspektakel. Het was een bijzondere wedstrijd, want het was de voorronde voor het NK voor de categorie A20+ en de finale voor het NK voor de groepen Dt/m9 en de D16+.

De jonge dansers van de Dt/m9 olv Anne en Floor de Roos straalden  enorm met hun dans en dit resulteerde in een mooie 1e plaats met 15.60 punten. En hiermee mogen zij zich een jaar lang Bondskampioen van Nederland noemen in deze categorie.

De D16+ onder leiding van Floor de Roos lieten zich ook van hun beste kant zien en met hun dans hebben ze een mooie 2e plaats behaald met 14.51 punten.

De meiden van de A20+ olv Mariska Willemsen en Daniel Vliek lieten een prachtige dans zien met zeer veel verrassende elementen. Hiermee behaalden ze een mooie 2e plaats met 24.35 punten. Het was een spannende dag, want het is nog niet zeker of ze hiermee voldoende punten hebben om geplaatst te worden voor het NK dat gehouden wordt op 23 juni in Ahoy Rotterdam.

De jazzdansers van Orion in de categorieën Ct/m13 olv Mariska Willemsen, Bt/m16 olv Anne de Roos en B20+ olv Anne-Will van den Brink zijn al wel verzekerd van een plekje op het NK in Ahoy Rotterdam. Hiermee is Orion Putten op het Nederlands Kampioenschap weer goed vertegenwoordigd.