• Bestuur Lions Putten

    Cees Kniestedt

Nieuw bestuur Lions Putten 'Arkemheen geïnstalleerd

25-06-2018, 09:59 | Lezersnieuws | Lup

Afgelopen dinsdag kwam de Lions-club Putten wederom bijeen. Dit keer voor een bijzondere gelegenheid, namelijk de jaarlijkse bestuurswissel.

Het afgelopen jaar was Danny Mulder president. Samen met Robert Hoogendorp (vice-president), René van de Kamp (past president), Rob van Erk (secretaris) en Tom van Arnhem (penningmeester) vormde hij het bestuur van de Lions in Putten.

Komend jaar wordt deze rol vervuld door Robert Hoogendorp. In zijn nieuwe functie van president, zal hij ondersteund worden door Gert Contant (vice-president), Danny Mulder (past president), Marc Mabelis (secretaris) en Tom van Arnhem (penningmeester).

De bestuurswissel is een jaarlijks terugkerend evenement binnen de Lions. Deze club van in totaal 24 mannen zetten zich in voor het goede doel. Hun motto daarbij is; “We Serve. Door te werken voor een ander, werken we aan onszelf.”

Samen met de gemeente Putten helpt zij werkzoekenden via een zgn. buddy traject met het vinden van een baan.
 

Begin juni organiseerden de Lions voor het eerst het Jeugd Muziek Podium in Putten. Komend jaar willen zij dit een vervolg gaan geven.

Het eerstvolgende grote evenement zal de jaarlijkse toertocht zijn. Net als vorig jaar start “For oldtimer(s) Sake” op het Marktplein. Van heinde en verre komen er dan bijzondere auto’s naar Putten. De goede doelen waarvoor gereden gaat worden zijn de Stichting “Living Memories” en het project Job Support. De stichting zet zich kosteloos in, voor het maken van audio en/of video opnamen van terminaal zieke kinderen. Op zaterdag 22 september zal de tocht van start gaan.