• Bus Natuursteen Bedrijfscompetitie zoekt een nieuw team

    eigen foto

Nieuw team gezocht voor Bus Bedrijfsvolleybal Putten

14-02-2019, 22:38 | Lezersnieuws | Matine

Vanwege opzegging van een team heeft Bus Bedrijfsvolleybal Putten komend seizoen weer ruimte voor een nieuw team. In september begint het nieuwe seizoen en spelen we iedere dinsdag tussen 20.00 en 23.00 uur in Sporthal de Putter Eng een wedstrijd volleybal.

Gewoonlijk staan er 18 teams klaar om in 3 poules de strijd aan te gaan, maar in verband met een opzegging zijn het er nu maar 17. Om toch een volledige competitie te kunnen spelen is het wenselijk dat er een team bij komt.
Heb je interesse? Kom dan eens langs op dinsdagavond want het huidige seizoen duurt nog tot en met 7 mei en proef de sfeer of neem een kijkje op onze website www.bedrijfsvolleybal.nl.

Wat is Bedrijfsvolleybal Putten?
Op 3 verschillende niveaus wordt er door de teams gestreden om de overwinning. Na iedere ronde van 10 avonden kan een team promoveren of degraderen naar een andere poule.  De teams worden allen gesponsord door een bedrijf, maar hoeven niet per se werkzaam te zijn bij dat bedrijf. In totaal spelen er nu 17 bedrijven mee in de competitie. De teams zijn zeer variabel in samenstelling, zowel ten aanzien van de leeftijd als geslacht.

Ga naar www.bedrijfsvolleybal.nl voor meer informatie. Vragen en/of aanmelden kan door een e-mail te sturen aan secretaris@bedrijfsvolleybal.nl