• De nieuwe auto's op een rij

    Eigen foto
  • Mathijs Lubbertsen van Cervus en enkele collega’s met Jaap Dokter van Dokter Technics voor de nieuwe auto’s.

    Eigen foto

Nieuwe auto's voor Cervus ICT Diensten

01-09-2017, 08:50 | Lezersnieuws | G. van Winkoop

Putten - Cervus ICT Diensten heeft deze zomer het wagenpark vernieuwd. Na een aantal jaren met verschillende merken te hebben gereden is er gekozen voor de Ford Transit Connect en zijn er drie dezelfde auto's aangeschaft.

De auto's zijn geleverd door garagebedrijf Dokter Technics uit Putten. Cervus maakt al jaren tot grote tevredenheid gebruik van de diensten van dit service- en onderhoudsbedrijf.

Pasman Putten heeft de belettering voor haar rekening genomen. In navolging van de nieuwe website van Cervus ICT Diensten zijn de auto's in dezelfde stijl van reclame voorzien. Op de website van Cervus www.cervus.nl is een film van Pasman over het beletteren van de auto's te zien.

Ondanks het feit dat het beheer van computersystemen meer en meer op afstand wordt uitgevoerd en goede internetverbindingen het rijden naar de klant steeds meer overbodig maken blijven betrouwbare auto's nodig. Hardware storingen zoals een kapotte harde schijf of netwerkkaart kunnen alleen op locatie worden opgelost. Ook het uitleveren van nieuwe hardware moet nog steeds op locatie uitgevoerd worden. Daarnaast is het persoonlijk contact met de klant van groot belang.

Cervus ICT Diensten hoopt met de nieuwe auto's weer meerdere jaren de klanten snel te kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van de automatisering.