• Vlnr: Mathijs Lubbertsen, Gert van Winkoop en Ceel de Vries Naam fotograaf: Walther Siksma

Nieuwe directie voor Cervus

11-11-2015, 15:21 | Lezersnieuws | Henny Blokhuis ZieZo Support

Na bijna 30 jaar automatiseren doet Ceel de Vries van Cervus een stapje terug. Vanaf 2016 gaat het bedrijf verder onder leiding van Gert van Winkoop en Mathijs Lubbertsen.

'In 1986 startte ik Cervus Automatisering op mijn zolderkamer. Daarna ging het snel. Samen met Gert van Winkoop bouwden we een gezond bedrijf op.', aldus Ceel de Vries.

Gert van Winkoop: 'We hebben veel waardering voor wat Ceel heeft opgebouwd. Automatisering is een bijzonder dynamische bedrijfstak. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat vandaag nieuw is, wordt morgen alweer ingehaald door iets wat nog beter is. Het is belangrijk om alle ontwikkelingen op de voet te volgen.'

Mathijs Lubbertsen is een bekend gezicht voor Cervus, hij werkt er 15 jaar. 'Voor mij is dit een mooie nieuwe uitdaging. Cervus is al jaren een prettige werkomgeving. Het is belangrijk om scherp te blijven op de ontwikkelingen, maar ook om de juiste aandacht aan bestaande klanten te geven.'

Ceel de Vries blijft op projectbasis betrokken bij Cervus. Voor de relaties van Cervus is er een afscheidsreceptie op 19 november in Putten.

Cervus is te vinden op hoek van de Van Geenstraat en de Halvinkhuizerweg in Putten. Cervus levert automatisering voor het midden- en kleinbedrijf. Naast het leveren van hard- en software bestaat het dienstenpakket uit onderhoud en beheer van netwerken. Cervus heeft een eigen softwarepakket ontwikkeld speciaal voor de kaas- en zuivelgroothandel. Ook is Cervus actief op de markt van audio- en videostreaming, in het bijzonder voor kerken. Momenteel werken 14 personen bij het Puttense bedrijf.