OMS dames verliezen in Zeewolde

12-03-2017, 20:50 | Lezersnieuws | Volleybalvereniging OMS Putten

Afgelopen vrijdagavond zijn de dames er niet in geslaagd om een overwinning uit het vuur te slepen in Zeewolde. In de eerste set van de wedstrijd ging het gelijk op, maar richting het einde van de set was het soms net te rommelig aan OMS-zijde waardoor Zeewolde de set met 25-18 wist te winnen.

In het vervolg van de wedstrijd bleek achteraf set nummer 1 een blauwdruk voor de volgende twee sets te zijn. Aanvallend was OMS niet echt bij machte om de bal op de grond te krijgen. Mede daardoor belandde de dames te vaak in de rally's en deze vielen meestal in het voordeel van de dames van Zeewolde uit. Zij wonnen deze sets beide met 25-17.

Door te wisselen probeerde de coach de Puttense ploeg meer aan de praat te krijgen, maar het was tevergeefs in de eerste drie sets. De vierde set liep het een stuk beter en met een service-serie van Susannah Halmans en een mooi blok van spelverdeelster Diane Bakker op de buitenaanvalster van Zeewolde speelde OMS een prima set. OMS liep steeds verder uit en uiteindelijk wonnen ze de set met 16-25 om zo toch een punt uit Zeewolde mee naar huis te nemen.

Over 2 weken (24 maart) staat de thuiswedstrijd tegen Hellas op het programma. Dinsdagavond 28 maart spelen de dames in Harderwijk tegen VVH.