• start 2015

Putten Power Run: de eerste inschrijvingen voor de halve marathon zijn al binnen!

07-02-2016, 23:31 | Lezersnieuws | PPR

Met nog drie maanden voor de boeg is de organisatie van de 6e Putten Power Run in volle gang.

In 2016 wordt voor de 6e keer de PPR gehouden op de vrijdag na Hemelvaart, dit jaar op vrijdag 6 mei. Middenin de meivakantie, fijn voor thuisblijvers en gasten die in en rondom Putten vakantie houden. Start- en finish vinden wederom plaats in het centrum van Putten (Fontanusplein). Alle deelnemers starten om 17.00 uur op het Fontanusplein!

Het evenement is uitgegroeid naar een hardloopevenement van zo'n 500 deelnemers. De PPR is een sportief hardloopfestijn, waaraan iedereen kan meedoen, beginners en doorgewinterde hardlopers, vrienden, buren en collega's, die zich als team kunnen inschrijven voor de bedrijvenrun.

Het parcours over 5 km, ¼ marathon en een ½ marathon loopt door het Putterbos, een mooi, maar behoorlijk pittig parcours.

Meer informatie over de Putten Power Run vindt u op onze website www.puttenpowerrun.nl

inschrijven kan vanaf nu via www.inschrijven.nl De eerste inschrijvingen zijn al binnen! Voor deelname aan de bedrijvenrun, stuur je een mailtje naar info@puttenpowerrun.nl ).

De opbrengst van de PPR komt ten goede aan speciale kinderprojecten van de Stichting Rusland Kinderhulp Putten in Wit Rusland, waar veel kinderen nog steeds te kampen hebben met de gevolgen van de ramp in Tsjernobyl. Afgelopen jaar kon de PPR een cheque van € 5.000 overhandigen aan de SRK voor vloeren in de lokalen van het gehandicaptencentrum in Verhnedvinsk, Wit Rusland.