• Deelnemer op 6 juli

    Eigen foto

Puttense Automobielparade weer volgeboekt

26-05-2019, 18:48 | Lezersnieuws | joop


 

6 juli zal het al weer voor de tiende keer zijn dat het centrum van Putten volstroomt met oldtimers , oldtimer truck’s , maar ook  zal dit jaar de Amerikaanse truckclub zicht laten zien met enorme grote Amerikaanse showtruck’s . Het team van organisator Joop Ploeg is er weer helemaal klaar voor om u te begroeten deze dag . Dit jaar zijn er veel nieuwe deelnemers en de organisatie begrijpt soms niet waar ze allemaal vandaan komen en meer dan 700 kilometer rijden voor een dagje Putten . De dag zal zoals gewoonlijk weer starten met een korte toertocht rond Putten  en de vaste koffiestop bij restaurant SES op strandparc Nulde , rond elf uur zal de stoet het centrum binnenkomen , geef ze warm welkom . De jeugdbrandweer van Ermelo zal aanwezig zijn en de jeugd vermaken op het truckplein. Diverse artiesten zullen optredens verzorgen. Mini trucks rijden weer door het centrum , op het dealerplein zal de Vriendschap aanwezig zijn met een grote baan voor de radiografische truck’s , tijdens ons lustrum zal de NAMAC autovereniging groot aanwezig zijn met hun stand, het maandblad 
Trucks voor truckers  zal met de gele bus ook aanwezig zijn , dus een hele dag vermaak en bewondering voor al de oldtimers . Dus 6 juli een gezellige dag om het centrum van Putten bezoeken .
Er kan helaas niet meer ingeschreven worden wij zitten echt vol.
voor programma en route kijk op onze website  www.puttenseautomobielparade.nl  Tot ziens op 6 juli in het centrum Putten .