• Raadslid Rien van den Hoek neemt een kijkje bij de renovatie van het gemeentehuis.

    Herman Luitjes

Raadslid Rien in het gemeentehuis

18-02-2019, 11:41 | Lezersnieuws | Luuk

Vloggend raadslid Rien van den Hoek van Wij Putten heeft een kijkje genomen bij de renovatie van het gemeentehuis in Putten. En heeft daar verslag van gedaan.

 

Het gemeentehuis op het Fontanusplein is al een halfjaar verstopt achter grote schermen en menigeen vraagt zich of het al een beetje opschiet met de renovatie van het gebouw uit 1976. Reden voor Rien van den Hoek om zichzelf eens uit te nodigen voor een kijkje op de bouw, in het kader van de videoreeks ‘Vraag het Rien’.

In de video laat Rien de werkzaamheden aan de buitenkant van het gebouw zien, maar ook hoe de indeling van het gemeentehuis drastisch wordt veranderd. Hij neemt een kijkje bij waar vroeger de balies waren en op de bestuursvleugel, waar ooit de wethouderskamers waren en op de ambtelijke vleugel. Niets doet nog herinneren aan het gemeentehuis van de afgelopen vier decennia jaar.

Wie ook nieuwsgierig is naar wat er nog over is van het gemeentehuis, kan zich in een kleine drie minuten door Rien laten rondleiden. De video is te vinden op de site van Wij Putten www.wijputten.nl en op de Facebookpagina van Wij Putten. Verstokte YouTube-kijkers kunnen de video ook via dit kanaal bekijken.