• Sim

    Sim

Repetities musical Sara in volle gang

07-08-2017, 10:51 | Lezersnieuws | Herwin Kieft

De musicalgroep SIM (Stichting Interkerkelijke Musicalgroep Putten) voert 10 en 11 november 2017 de musical Sara op. Het belooft een prachtige voorstelling te worden.

In een eigentijdse setting laten we in een avondvullend programma het verhaal van Abram zien door de ogen van Sara. Geloof en vertrouwen maar juist ook ongeduld en zelf de touwtjes in handen nemen zijn onderdeel van deze musical. Misschien ook voor u herkenbaar in het leven van elke dag? Durf je te vertrouwen op die ene God, ook al duurt het lang en lijkt er geen antwoord te komen? Een menselijk verhaal vol emotie, verdriet maar ook blijdschap en humor. U bent allen van harte welkom.

'Save the date', zet de datum vast in uw agenda. Vrijdag 10 november is er een avondvoorstelling om 20.00 uur en zaterdag 11 november is er een middagvoorstelling om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 20.00 uur. Dit alles in het Schaffelaartheater te Barneveld. Na de zomervakantie start de online kaartverkoop. www.schaffelaartheater.nl en verkoop bij diverse boekhandels, waaronder " het Boekpunt" in Putten.