• Ruitenberg Interieurbouw tekent derde contract als hoofdsponsor KV De Meeuwen

    KV De Meeuwen

Ruitenberg Interieurbouw verlengt contract als hoofdsponsor KV De Meeuwen

18-07-2017, 08:40 | Lezersnieuws | Bart Nieuwenweg

KV De Meeuwen is verheugd te kunnen melden dat Ruitenberg Interieurbouw het contract als hoofdsponsor heeft verlengd. Op dinsdag 11 juli werd alweer het derde contract als hoofdsponsor getekend, waarmee Ruitenberg Interieurbouw zich tot 2020 heeft verbonden aan KV De Meeuwen.

"Korfbalvereniging De Meeuwen is erg blij met de verlenging van het contract. Ruitenberg is al jaren een trouwe sponsor bij Korfbalvereniging De Meeuwen. Wederom zullen de spelers van de selectie de komende jaren verschijnen in shirts met daarop de naam van de hoofdsponsor. Een mooie samenwerking waar we als club erg trots op zijn." Aldus bestuurslid Martin van de Kolk.

Namens Ruitenberg Interieurbouw ondertekenden eigenaren Rutger en Angela van der Ziel het contract met De Meeuwen: "Wat we enorm waarderen is dat ook vanuit De Meeuwen veel aandacht is gekomen rond het vijfentwintigjarig jubileum met de gezamenlijke foto in de showroom en het T-shirt dat we hebben gehad. Dat is ook wat we leuk vinden aan onze band met De Meeuwen, er is echt binding met de club. We hebben vorig seizoen een aantal wedstrijden bezocht en de sfeer is echt super, onze kinderen gaan graag mee! En ook niet onbelangrijk, ieder jaar mogen we weer leden van De Meeuwen toevoegen aan onze klantenkring. Dat is toch mooi om te zien!"