Slagerij Tomassen verlengt hoofdsponsorschap

19-02-2019, 16:37 | Lezersnieuws | Adniek

Slagerij Tomassen verlengt wederom het hoofdsponsorschap bij SDC Putten Afgelopen zaterdag heeft Bas Tomassen namens slagerij Tomassen het contract ondertekend, waarmee zij zich weer voor drie jaar als hoofdsponsor aan SDC Putten verbinden. Als bestuur zijn wij dan ook zeer verheugd, dat Tomassen slagerij, sinds 1993 als sponsor ononderbroken aan onze vereniging verbonden, dit wil continueren.

Slagerij Tomassen al meer dan 45  jaar een begrip in Putten en omstreken

 

De slagerij werd een 45 jaar geleden opgericht door Teus Tomassen en hij opende later de winkel en slachterij aan de Poststraat.
In 1993 werd Teus Tomassen hoofdsponsor van de voetbalvereniging, met een aantal andere middenstanders werd later een commissie opgericht om het 1e elftal financieel te ondersteunen, hetgeen het fundament vormde van de huidige Business club. In 2009 namen de gebroeders Marco en Bas de zaak van hun vader over maar ook zij zijn nog steeds betrokken bij SDC Putten.

De firma Tomassen staat bekend als een echt familie bedrijf waarin ook de partners van Marco en Bas werkzaam zijn, in 2016 werd Kees Hijmissen nog  in het zonnetje gezet na 40 jaar dienstverband Het assortiment is de laatste jaren erg uitgebreid , en kan men er terecht voor vleesaanbod, verse maaltijden , gourmet, fondue en BBQ arrangementen. Tomassen ontzorgt u volledig bij feesten en  bijeenkomsten.

https://www.tomassen.eu/