• Keiski zaaltraining

    Frans Knevel

Sneeuwfit? Winterfit! Van september tot april Gezellig GezondGratis proeftrainingen WinterFitness

06-09-2017, 12:10 | Lezersnieuws | Wintersportvereniging De Keiski

De Keiski heet WinterSPORTvereniging, maar eigenlijk is de naam WinterFITvereniging passender. De vereniging richt zich namelijk op de voorbereiding voor de wintersport maar is ook geschikt voor iedereen die fit de winter door wil komen. De trainingen zijn geschikt zowel voor jongeren vanaf 18 jaar als personen die meer "op leeftijd zijn".

Van september tot Pasen werken de deelnemers aan hun conditie waarbij tevens de gezelligheid en sociale contacten als pluspunt worden ervaren.

De trainingen vinden plaats onder de enthousiaste deskundige leiding en begeleiding van Ben Echten die al vele jaren les geeft bij de vereniging.

Sneeuwfit

SneeuwFit is een speciaal trainingsprogramma om je conditie op peil te brengen en te houden, waarin oefeningen zijn opgenomen die de bewegingen van het skiën, snowboarden en langlaufen nabootsen.

De deelnemers kunnen op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep gevarieerde oefeningen uitvoeren die gericht zijn op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met gerichte oefeningen die je van pas komen bij je wintersportvakantie.

Maar ook de niet-wintersporter, die zijn of haar conditie op een gezellige maar verantwoorde manier op peil wil brengen, kan meedoen aan Sneeuwfit.

Locatie/tijd: Chr. Scholengemeenschap Groevenbeek op woensdag 20:00-21:00 uur

Bel voor meer informatie met bestuurslid Frans Knevel op 06 1880 8011 of Marianne Overberg 06 5155 5562 of kijk op www.keiski.nl.