• xx

    xx

Spectaculaire uitvoering van de Kajuitzangers

11-02-2018, 22:11 | Lezersnieuws | Dik Jansen

Afgelopen zaterdagavond heeft Shantykoor de Kajuitzangers haar jaarlijkse uitvoering gegeven, voor het eerst in de prachtig gerenoveerde grote zaal van MFC Stroud. Dat Shanty liederen geliefd zijn blijkt wel uit het feit dat binnen 10 dagen de toegangskaarten al uitverkocht waren. Dank hiervoor aan de trouwe fans!

Meteen vanaf het begin zat de sfeer er goed in. De liederen werden dankzij de vlotte babbel van spreekstalmeester Derk Bakker op een vaak humoristische wijze aan elkaar gepraat.

Nog éénmaal meezingen tussen zijn zangmaten werd afscheid genomen van het oudste koorlid Bert Schaap. Vanaf de oprichting al lid en nog bijna altijd aanwezig op repetitieavonden en optredens. Stoppen op het hoogtepunt van je zangcarrière en op 83 jarige leeftijd, geweldig!

Theo Regtien, de dirigent van het koor, heeft het afgelopen jaar veel nieuwe liedjes ingestudeerd waarvan sommige voor de eerste keer door het koor in het openbaar gezongen werden. Het publiek genoot volop en vanaf een groot scherm werd met een aantal liederen voluit meegezongen. Het was weer een super gezellige avond.