• Affiche sponsorloop jeugd Rood-Wit

    Clubfotograaf

Sponsorloop door alle jeugdspelers van Rood-Wit'58 voor zonnepanelen

09-05-2016, 00:11 | Lezersnieuws | Projectgroep Rood-Wit'58

Op zaterdag 14 mei 2016 om 10.15 uur zal er door de jeugdspelers van Sportvereniging Rood-Wit'58 een sponsorloop gehouden worden. Deze sponsorloop vind plaats op het kunstgrasveld op sportpark "De Eendracht" aan de Bato'sweg 11B. Belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om de sponsorlopers te komen aanmoedigen.

Het is de bedoeling dat alle jeugdspelers, van Toppertjes tot en met de A- spelers, meelopen/rennen en zich per rondje laten sponsoren door bijvoorbeeld ouders, familie, buren, vrienden etc.

De opbrengst van deze sponsorloop is bestemd voor een duurzame tribune overkapping met zonnepanelen. Deze sponsorloop is één van de vele acties die door SV Rood-Wit'58 georganiseerd wordt om het benodigde bedrag van € 22.500,= bij elkaar te sparen.

Naast deze sponsorloop wordt er ook komende maanden nog een loterij met mooie prijzen gehouden en kan men voor € 100,= een zonnepaneel adopteren.

Als dit totaalbedrag voor 1 oktober a.s. wordt gehaald dan zal dit bedrag door het StimuleringsFonds van Rabobank Randmeren worden verdubbeld!

Kortom: Rood-Wit 100% groen in ieder voetbalseizoen!