Triton Putten wint na moeizame wedstrijd

20-11-2016, 10:20 | Lezersnieuws | Harold Mons

Na vorige week geen wedstrijd te hebben gehad moesten de mannen van Triton dit weekend naar Barneveld voor de wedstrijd tegen DWK 3. Zonder de zieke Job Kuiper, maar met Jan Willem Resink in het goal begon de wedstrijd.

Triton begon sterk aan de wedstrijd. Na een minuut maakte Antoine Sanders de eerste goal van de wedstrijd. DWK moest in de eerste periode al geregeld aan de noodrem trekken. Dit resulteerde in de 2-0 via Erik Westerbroek. DWK kon in deze periode geen vuist maken. De gevaarlijkste speler van DWK werd in deze periode goed uit de wedstrijd gespeeld door Jim van der Graaf. Dezelfde Jim van der Graaf bekroonde een goede eerste periode met een doelpunt. Zijn eerste goal in het eerste van Triton. Aan het einde van de periode deed DWK iets terug.

De tweede periode was een totaal andere periode dan de eerste periode. Triton was erg slordig en ongeconcentreerd. Dit resulteerde dan ook in veel uitsluitingen. DWK kwam terug in de wedstrijd en kwam zelfs op voorsprong. Aan het einde van de periode zette Erik Westerbroek Triton weer op een gelijke stand door middel van een strafworp.

In de derde periode herpakte Triton zich. Er werd weer goed gezwommen en de spelers van DWK wisten hier geen raad mee. Uit de vele uitsluitingen van DWK werd drie keer gescoord door Triton. Tweemaal door Antoine Sanders en eenmaal door Hugo Jansen. Dit resulteerde in een 4-7 stand.

Al snel in de vierde periode kwam DWK terug tot 5-7. Hierna was het echter gedaan met DWK. Hugo Jansen maakte al snel de 5-8 en uit de volgende aanval van Triton maakte Roy Jansen de 5-9. Triton kreeg daarna nog een strafworp die werd benut door Antoine Sanders. DWK kon hierna nog eenmaal scoren maar het slotstuk was voor Eelco Bakker die met een mooi schot de eindstand bepaalde op 6-11.