• Twin Workwear

    Twin Workwear

TWIN Workwear zoekt mensen die een eigen bedrijf willen starten

07-03-2019, 15:12 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

BARNEVELD/VELUWE – TWIN Workwear in Scherpenzeel, specialist in bedrijfskleding, werkschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm) en promotiekleding, zoekt in de regio Barneveld/Veluwe een franchiser. Het bedrijf bouwt de komende jaren zijn werkzaamheden in de provincie Gelderland uit en gaat in 15 regio’s met mobiele showrooms bedrijven ‘aan huis’ bedienen. De mobiele showroom is in handen van een franchisenemer die 100% zelfstandig onderneemt IN ZIJN OF HAAR REGIO. Maar wél met training, begeleiding en ondersteuning van de TWIN-organisatie.

In de afgelopen tijd is de eerste TWIN-franchiser gestart in de regio Rhenen, Wageningen en Oost-Betuwe. “Deze pilot is meer dan succesvol”, vertelt TWIN-eigenaar Pieter Habermehl. “De reacties van bedrijven zijn erg positief. Ondernemers zien direct de voordelen van een professionele showroom die op locatie producten presenteert, laat passen en vervolgens bezorgt. Het scheelt gewoon veel tijd en rompslomp. Zeker in sectoren als bouw, logistiek en groen is tijd steeds kostbaarder door de positieve economie en het tekort aan vakmensen.” TWIN ontzorgt bedrijven met een full-service pakket: kleding wordt daarin ook voorzien van een bedrukt of geborduurd logo. Voor grotere bedrijven zorgt men tevens voor voorraadbeheer: van de meestgebruikte kledingstukken ligt er altijd een aantal op voorraad.

Compleet concept

Franchisen met TWIN Workwear betekent zelfstandig ondernemen zonder opstartfase. “Pasklaar ondernemen noemen wij dat.” Na een e-learning traject en een aantal praktijkdagen, kunnen franchisers vanaf dag 1 bedrijven bezoeken, producten presenteren en zaken doen. De hoofdvestiging in het Gelderse Scherpenzeel levert daarbij alle ondersteuning op het gebied van marketing, inkoop, verkoop, administratie en het up to date houden van productkennis. De mobiele showroom, het basisassortiment en de volledige online afhandeling van orders: het staat allemaal klaar. De regionale franchiser kan zich volledig richten op de persoonlijke relatie met klanten. “We noemen dit samen zelfstandig ondernemen”, aldus Pieter Habermehl. “Het is echt een win-win formule: ideaal voor de klant die professionele werkkleding zoekt en een buitenkans voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten.”

Wie belangstelling heeft voor TWIN Workwear franchising vindt alle informatie op www.twinworkwear.nl/franchise.