• De Meeuwen C2 met sponsor van de Kraats Kipspecialiteiten

    Wim Bos

Van de Kraats Kipspecialiteiten met Meeuwen C2

05-12-2018, 13:11 | Lezersnieuws | erwin

Onze C2 loopt er lekker bij! Dankzij de sponsor Van de Kraats Kipspecialiteiten!

Het team is een opvallende verschijning binnen de vereniging, dankzij het mooie en opvallende logo van ‘Van de Kraats’, zowel op de wedstrijdshirts, als de coachjassen.

Als vereniging zijn we blij met de sponsor. Van de Kraats is een versgroothandel in kipproducten. Door hun unieke werkwijze en jarenlange ervaring zijn zij de partner voor poeliers, slagers, horeca, groothandel en Islamitische winkels. Wij als leden van de vereniging moeten dus vanaf nu goed op zoek naar de afkomst van de kipproducten en gaan kiezen voor producten van ‘Van de Kraats’. Verse producten met superieure kwaliteit! Tekenend voor onze C2!

De sponsoring geeft het team vleugels, want de jongens en meiden van de C2 draaien fantastisch goed in de competitie. Momenteel zijn ze trotse koploper in de tweede klasse! Op naar de komende wedstrijden!

Met Van de Kraats Kipspecialiteiten als nieuwe aanwinst, zijn we nog opzoek naar een zestal sponsors voor het sponsoren van onze laatste teams zonder kleding sponsoring. Mocht iemand een goede suggestie weten voor een extra kleding sponsor binnen de vereniging, laat het ons dan weten.

Hartelijke groet namens het Sponsorcollectief De Meeuwen!

Erwin van den Hul