• De ondertekening van het contract met Gert van Beek

    De Meeuwen
  • De A1 in de nieuwe sponsorkleding

    De Meeuwen

Verkeersschool Gert van Beek sponsor van talententeam Meeuwen A1

11-09-2017, 08:33 | Lezersnieuws | Sarien Nieuwenweg

Het hoogst spelende team van de jeugd van De Meeuwen gaat een prachtig jaar tegemoet. Met splinternieuwe trainingspakken en wedstrijdtenue's gesponsord door Verkeersschool Gert van Beek kan het in in ieder geval niet liggen aan de randzaken om een succesvol jaar tegemoet te gaan.

Op het veld komt de A1 uit in de overgangsklasse en in de zaal mag het team zich gaan meten met de beste jeugdteams van heel Nederland. De coaches Richard Tibbesma en Lieveke Meiling hebben veel vertrouwen in de potentie van dit team. Het is een goede mix van spelers die weten hoe het is om op dit niveau te spelen, aangevuld met de grootste talenten uit de jongere jeugd.

Voor zowel het team als de coaches de uitdaging om deze potentie dit jaar ten volste te benutten!

De Meeuwen is erg blij met Verkeersschool Gert van Beek als sponsor. Verkeersschool Gert van Beek is een jonge rijschool met veel energie, die op een leuke, gezellige manier ervoor zorgen dat je eerste rijervaring een onvergetelijke ervaring wordt. Ze vinden het heel belangrijk dat je na het behalen van je rijbewijs veilig de weg op gaat. En ook dat is bij een club als De Meeuwen natuurlijk belangrijk voor als de jongeren voor de club gaan rijden! Een mooie sponsor voor een mooi en talentvol team!