Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe in Putten

17-04-2019, 16:41 | Lezersnieuws | Stichting Welzijn Putten

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke laatste maandag van de maand kunnen werkzoekenden elkaar daar ontmoeten. Tijdens de Walk&Talk kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Op maandag 29 april as. is er weer een bijeenkomst van 09.30 tot 11.30 uur in de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Elke bijeenkomst wordt er een onderwerp uitgelicht waar u als werkzoekende iets aan kunt hebben.

Op 29 april komt de eigenaresse van een Puttense schoonheidssalon iets vertellen en laten zien over wat kleuranalyse in kleding en stijl voor u kan doen. Daarbij zal zij de link leggen naar hoe u zich als werkzoekende op uw best kunt presenteren bij bv. een sollicitatie of netwerkgesprek. De presentatie is vanaf 10 uur.

Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl. Aanmelden is niet nodig.