Weerbaarheidstraining Jongens

14-02-2018, 15:51 | Lezersnieuws | Daam van Cappellen

Weerbaarheidstraining jongens gaat weer van start

Op 12 maart start de nieuwe weerbaarheidsgroep voor jongens, een samenwerking tussen het jongerenwerk van Jeugd-Punt en BuurtzorgJong.

Inhoud weerbaarheidstraining:

Bij de training ontdekken jongens samen met leeftijdsgenoten waar ze staan in het leven, wat hun eigen behoeftes zijn en hoe je woorden kunt geven aan wat je vindt of welke emoties je hebt. Het leert jongens een eigen mening te vormen hun gevoelens te kunnen uiten en onder woorden te brengen. Jongens leren daarnaast tijdens de training welke talenten ze hebben en hoe je die kunt inzetten en kunt ontwikkelen. Dit alles doen we op een leuke en interactieve manier, door vooral met elkaar bezig te zijn.

Wie wij zijn:

Buurtzorg Jong is werkzaam vanuit CJG Putten als professionele hulpaanbieder voor gezinnen en jongeren van 0 tot 23 jaar. Jeugd-Punt is actief via jongerenwerkers voor alle jongeren in Putten om hen te helpen zich voor te bereiden op een plekje in onze samenleving.

Belangrijke info:

Start Training: 12 maart elke maandag 16.00 - 17.15 (tijden kunnen in overleg met de jongens aangepast worden ivm laatste schooluren) gedurende 10 weken.

Locatie: Stroud Putten.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Meer informatie over de methodiek is te vinden op www.you-ng.nl.

Ouders die meer informatie willen of hun zoon willen opgeven, kunnen mailen naar dvc@jeugd-punt.nl of bellen naar 06-25335568