• Nieuwe badjassen voor Dames Triton

    Rick Vaarkamp

Zo mooi als het team in de nieuwe badjassen pronkt, zo teleurstellend was de uitslag.

19-09-2017, 09:41 | Lezersnieuws | Dames Triton Putten

De eerste wedstrijd van het seizoen mochten de dames van Triton het opnemen tegen De Rijn. Eerst werd er een teamfoto gemaakt in de nieuwe badjassen gesponsord door Auto Graveland en Hert Bier. Met de nieuwe coach Eddy Meiling op de kant ging Triton vol goede moed en met nieuwe tacktieken op zak de wedstrijd in.

Vanaf het begin waren beide ploegen erg aan elkaar gewaagd, met een goede aanval, sterke verdediging en scherpe keeper in het doel, kon de tegenstander de bal niet in het net krijgen. Halverwege de eerste periode wist Hedy Kieft het eerste doelpunt te maken. De kans om in de eerste periode een ruimere voorsprong te creëren werd helaas gemist. De 2de periode was een rustige periode zonder doelpunten maar met veel zwemmen. De dames van Triton merkten dat ze tegen het jonge team van De Rijn hard moesten blijven werken. In de 3de periode wist Willeke Termaat de 2-0 op het scorebord te toveren.

In de laatste en beslissende periode kregen de dames van Triton het eerste tegendoelpunt om hun oren. Met 2-1 op de teller werd de keeper van De Rijn er voor de rest van de wedstrijd uitgestuurd. Willeke wist hier dankbaar gebruik van te maken door voor de 2de keer deze wedstrijd te scoren. Hierna kreeg de tegenstander een opleving en konden de dames van Triton de wervelwind van De Rijn niet tegenhouden. Met nog 2 minuten op de klok werd het gat verkleind tot nog 1 punt verschil. En in de laatste minuut wisten de Wageningse dames nog 2x de keeper te passeren. Wat zo mooi begon eindigde helaas in een overwinning voor de tegenpartij.

De komende 2 weken weten we waar we op kunnen trainen en zullen we 30 september in Elst aantreden tegen EZPC.