• Kerstmarkt in Winkelcentrum Putten

    E. Rudolfs Fotografie
  • Winterfeest in Winkelcentrum Putten

    E. Rudolfs Fotografie

Deelname aan de kerstmarkt is nog mogelijk

18-11-2019, 09:07 | Lezersnieuws | Gerieke

Alweer vele jaren wordt door de ondernemers van Winkelcentrum Putten een sfeervol Winterfeest georganiseerd. Elk jaar wordt het centrum weer omgetoverd tot een winters decor met vele activiteiten en verrassingen! Ook dit jaar zal er weer een grote kerstmarkt zijn tijdens het Winterfeest op zaterdag 14 december.

Omdat het Winterfeest zich onderscheidt van andere evenementen uit de regio door de sfeer en de vele activiteiten voor jong én oud, is er veel belangstelling van ondernemers en hobbyisten om deel te nemen aan de kerstmarkt. Bij de vele kramen kun je mooie producten kopen en lekker genieten van koek & zopie.

Mocht iemand nog willen deelnemen, wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar enkele kramen beschikbaar. Opgeven kan via evenementen@winkelcentrumputten.nl.

Naast de kerstmarkt zijn er nog vele andere activiteiten tijdens het Winterfeest tussen 14:00-21:00 uur zoals het Kinderplein, het eskimo dorp en het Winter theater met optredens van koren en dansgroepen. Ook is er weer het spectaculaire ijssculpturen carven, waarbij twaalf kunstenaars ijsblokken bewerken tot prachtige kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker.