• De cast van Blind date in 't Gooi

    toneelgroep podium

Toneelgroep Podium speelt "blind date in 't Gooi"

23-01-2020, 09:17 | Lezersnieuws | Niek

Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari brengt Toneelgroep Podium Barneveld “Blind date in ’t Gooi” op de planken. Dit toneelstuk, geschreven door Carl Slotboom,  kan het beste omschreven worden als een té gekke komedie, want de ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op.

“Blind date in ’t Gooi” speelt zich af in een gezellig familiehotel in ’t Gooi. De ietwat a-sociale Patricia heeft hier afgesproken met haar blind date, met wie ze al weken via de chat contact heeft. Voor het gemak heeft ze haar dochter Sammy ook meegenomen. Haar blind date heeft namelijk beloofd dat hij haar verblijf zou betalen. Dan verschijnen er echter 3 mannen in het hotel. De softe Henk, de knappe agent John en de mysterieuze Italiaan Antonio. De eigenaresse van het hotel, Jet, laat ook overduidelijk merken gecharmeerd te zijn van de 3 heren. Maar wie heeft er nu een date met wie? Als ook de op leeftijd zijnde moeder van Henk spoorloos verdwijnt is de chaos compleet.

De regie is in de vertrouwde handen van Thea van de Scheur. De cast bestaat uit Margriet Franken (Jet), Wilma Berg (Alie), Jan van de Kraats (John), Yfke Jensma (Patricia), Sabrina Kas (Sammy), Gijs Berg (Henk), Jantine Mulder (Ingrid) en Niek Jongsma (Antonio).

 Toneelgroep Podium speelt “Blind date in ’t Gooi” op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari in de Veluwehal in Barneveld. Aanvang van de voorstellingen is 20:00 uur, toegang € 11,-. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.toneelgroep-podium.nl en zijn ook verkrijgbaar aan de kassa bij de zaal.