• 2 optische Crazy Selfie illusies

    Crazy Selfie

Gezichtsbedrog in selfie studio

20-01-2020, 14:34 | Lezersnieuws | Ingeborg

Eigenaar Conrad Stockmann opende, na maanden van voorbereiding, onlangs de deuren van Nederlands 1e selfie studio met optische illusies. “Crazy Selfie is een fotostudio waar niets is wat het lijkt!” aldus Stockmann.

In het centrum van Amersfoort vind je de studioruimte die vol staat met toffe optische illusies en fototechnieken. Superleuk voor een vriend(inn)en of familie uitje. De locatie bevind zich aan de Utrechtseweg 1 en werkt met zogeheten tijdsloten van een uur. Je moet dus wel van te voren reserveren. Stockmann: “Via onze website download je de gratis Crazy Selfie app en bezoekt dan onze studio. Je gebruikt je eigen mobiel en maakt zoveel foto’s als je zelf wilt. Dus zorg dat je een volle accu en voldoende vrij geheugen hebt!”

Natuurlijk kun je de gemaakte selfies gebruiken als profielfoto of delen via je socials. Je coolste selfie kun je ook direct laten afdrukken op een t-shirt of zelfs een taart.

“Wij hebben nu een speciale introductieprijs van € 12,50 pp en er loopt voor groepen een hele interessante actie op SocialDeal in de regio Amersfoort onder het kopje uitjes.”, zegt Stockmann. Voor meer informatie en reserveringen www.crazyselfie.nl