• Putten Power Run

    Geliefd Fotografie

Jubileumeditie Putten Power Run

14-02-2020, 19:08 | Lezersnieuws | Bert Doppenberg

Met nog vier maanden voor de boeg is de organisatie van de  Putten Power Run (PPR) weer in volle gang. Op zaterdag 9 mei 2020 wordt voor de 10e keer de PPR georganiseerd. Een jubileumeditie, dit evenement is niet meer weg te denken uit Putten. Start en finish vinden plaats in het gezellige centrum van Putten (Fontanusplein). De deelnemers aan de halve marathon starten om 16.30u, alle overige afstanden starten om 17.00u!

Het evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een hardloopevenement van ruim 500 deelnemers. De PPR is een sportief hardloopevenement, waaraan iedereen kan meedoen!

De opbrengst van de PPR komt dit jaar ten goede aan twee lokale stichtingen. Stichting Rusland Kinderhulp Putten biedt hulp in Wit Rusland, waar veel kinderen nog steeds te kampen hebben met de gevolgen van de ramp in Tsjernobyl. Daarnaast wordt een deel van de opbrengst overhandigd aan Stichting Putten-Roemenië-Moldavië, deze stichting biedt noodhulp, projectmatige - en structurele hulp in Roemenië en Moldavië.

Bedrijven kunnen ook meedoen aan de Putten Power Run. De bedrijvenloop is voor teams die de 5 kilometer willen lopen. Per team dienen minimaal 3 lopers mee te doen, aanmelden kan via info@puttenpowerrun.nl Het afgelopen jaar won het team ‘De Kunst van het Scheppen’.

De Putten Power Run maakt onderdeel uit van het Rabobank Randmerencircuit. Daar maken naast de PPR de volgende evenementen onderdeel uit van: de Halve Marathon van Harderwijk (14 maart), de Halve van Nijkerk (18 april), de Bunschoten Eemmeerloop (16 mei) en de Halve Marathon Ermelo (6 juni). Het circuit biedt de lopers vijf leuke loopevenementen waarbij er een algemeen klassement wordt samengesteld.  Voor meer informatie: www.puttenpowerrun.nl. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl.