• Uitreiking van de cheque

    TeunJan van Ooijen

Wielervereniging SV-Putten schenkt recordopbrengst Stoemperstocht aan de Pinnenburg

09-12-2019, 07:49 | Lezersnieuws | TeunJan

Een recordopbrengst haalde de laatste Stoemperstocht op door de verkoop van snert. Op 5 december werd door de voorzitter van SV-Putten Wijnand Zech en TeunJan van Ooijen een cheque van € 750 overhandigd aan de medewerkers van Lunchroom Ons Plekje en Onze winkel.

Op 26 oktober 2019 is in Putten en omgeving de Stoemperstocht verreden. De tocht wordt georganiseerd door SV-Putten samen met veel clubleden die als vrijwilligers verschillende taken hebben. Tijdens de tocht kon er gekozen worden tussen verschillende afstanden. 35, 50 of 70km. Het was een prachtige dag en dat zorgde ervoor dat veel mensen bij het clubgebouw bleven voor een kop snert. Het goede doel, de Pinnenburg, werd gekozen tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van SV-Putten. Elk jaar wordt er gezocht naar een lokale organisatie. Dit jaar was het voorstel om te kiezen voor de Pinnenburg, een organisatie met echt Puttense roots. Door middel van woonvormen en dagbesteding bieden zij mensen een passende plek in de Puttense Samenleving. Het bedrag is vrij te besteden door de Pinnenburg. Rob en Ria Verhagen van de Pinnenburg laten nog weten op waarvoor zij het geld gaan inzetten.

Wil jij je de volgende keer ook inzetten tijdens de Stoemperstocht of meefietsen in een van de avondtrainingen? Er wordt op verschillende niveaus gefietst. Meld je aan via de website: http://www.wielerclub-svputten.nl