Genieten van beginnende herfst op landgoed Staverden

STAVERDEN Wie om zich heenkijkt ziet al snel de eerste verschijnselen van de naderende herfst. Boombladeren beginnen langzaam te verkleuren, paddenstoelen zijn al zichtbaar en op de grond liggen al de nodige eikels. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen houdt daarom op zondag 4 oktober een vroege herfstwandeling over landgoed Staverden.

Misschien is het regenachtig of schijnt de zon. Hoe het weer ook is, landgoed Staverden is in de herfst altijd mooi. De boswachter neemt de deelnemers mee over het landgoed en besteedt onderweg aandacht aan de herfstverschijnselen. Voor of na de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen kosten nog wat te drinken en eten in Brasserie Staverden. De wandeling gaat over onverharde paden. Kleding en schoeisel dient daarom aangepast te worden aan de te verwachten (weers)omstandigheden.

Start: 14.00 uur op de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden. Duur: ca. 2 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Kees Bor, tel. (0341) 357 716.