• Vierhouter Koor

Het Vierhouter koor heeft een nieuwe dirigent

VIERHOUTEN Het contract tussen het bestuur van het Vierhouter koor en hun nieuwe dirigent Sander Worrell uit Harderwijk is dinsdagavond 25 oktober getekend.

Worral heeft gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam en is reeds enige jaren muzikaal leider en dirigent van Vocal Match, het bijzondere koor uit Oldebroek. Sander is na een proefdirectie door de koorleden met zeer grote meerderheid gekozen tot hun dirigent.

Het bestuur prijst zich dan ook gelukkig, mede door de diverse publicaties in huis-aan-huisbladen, zo snel een professionele vervanger gevonden te hebben voor Maria van den Ham, die een nieuwe uitdaging heeft aangenomen in Zutphen. ,,Wij gaan met veel vertrouwen de toekomst in maar hoe positief wij ook zijn wij zoeken nog steeds nieuwe leden voor ons koor."

Het Vierhouter koor is een energiek en enthousiast gemengd koor dat zich kenmerkt door een gezonde mix van plezier en kwaliteit. De veertig leden variëren in de leeftijd van 40- tot 65-plussers en komen uit de gehele regio. Zij hebben een breed driestemmig repertoire, variërend van musical tot moderne popsongs, met een enkel licht klassiek stuk. Ze werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. Evenmin als alles uit het hoofd zingen, maar dat proberen ze wel zo veel mogelijk te doen. Zij repeteren wekelijks van 20.00 tot 22.00 uur op de dinsdag in Dorpshuis Horsterhoek te Vierhouten.

Door allerlei omstandigheden staat ons ledental onder druk en daarom zoeken zij nieuwe leden die zingen leuk vinden, maar ook vooral een gezellige avond willen beleven.

Gedurende twee weken kan iedereen gratis repetities bijwonen. Meer informatie op de website.