112

PUTTEN Verkeersveiligheid is een onderwerp dat mensen altijd bezighoudt. Sommige plekken voelen onveilig, maar zijn ze dat ook? Op welke wegen in Putten gebeuren de meeste verkeersongevallen en is daar wat aan te doen?
PUTTEN De politie in Putten is op zoek naar getuigen van een aanrijding bij de rotonde op de Voorthuizerstraat en Veldstraat in Putten. Daar werd maandagochtend even na 8.00 uur een 10-jarige jongen aangereden, door een bestuurder in een witte Kia. De bestuurder is doorgereden.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Een Puttense vrouw zoekt een automobilist die is doorgereden na een aanrijding met haar 10-jarige zoon. Hij werd volgens haar dinsdagochtend aangereden door een auto op de rotonde Voorthuizerstraat-Veldstraat.
PUTTEN Het aantal misdrijven in de gemeente Putten is vorig jaar met 3,4 procent gestegen. In totaal werden er 633 misdrijven gepleegd. Dat is 26,2 per duizend inwoners. Dat blijkt uit cijfers die de politie woensdag publiceert. Daarmee is het aantal misdrijven in de gemeente Putten voor het eerst sinds 2013 noemenswaardig gestegen.
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN De politie heeft in opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland aandacht besteed aan een woningoverval aan de Oude Prinsenweg tussen Kerstmis en oud en nieuw. De politie zoekt twee overvallers in Putten die hun slachtoffer een hele nacht gevangen hebben gehouden.
PUTTEN (ANP) Alle gemeenten in ons land zouden een verkeersveiligheidsplan moeten hebben. Op die manier kan de politie beter handhaven en maatregelen eisen op plekken waar de meeste dodelijke slachtoffers en ernstig gewonden vallen. Dat zegt politiebaas Egbert-Jan van Hasselt in gesprek met De Telegraaf.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN/BARNEVELD Een 36-jarige bestuurder uit Putten is vrijdagavond op de A30 bij Barneveld met de auto over de kop geslagen. De bestuurder is in de ambulance onderzocht en is ter controle van mogelijk netletsel naar het ziekenhuis gebracht.
PUTTEN Het aantal woninginbraken binnen de gemeente Putten is in 2019 met 10 procent gedaald ten opzichte van een jaar eerder. Nog groter was de daling als het gaat om het aantal geweldsdelicten, dit aantal daalde namelijk met 21 procent.
PUTTEN De Puttense nieuwjaarsnacht is relatief rustig verlopen. De brandweer is alleen uitgerukt voor een afvalbrandje. De ambulance rukte vaker uit. De ziekenwagen werd dinsdagnacht vier keer ingezet in Putten.