Evenementen

PUTTEN Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de razzia van 1 en 2 oktober 1944 plaatsvond. De gemeente Putten en de Stichting Oktober 44 organiseren een programma rondom deze herdenking op woensdag 2 oktober. HKH Prinses Beatrix der Nederlanden spreekt met enkele nabestaanden en woont de bijeenkomst bij in de Oude Kerk.
PUTTEN Jan van Kooten is directeur van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Katja Happe is directeur van de KZ-Gedenk- und Begegnungsstätte in Ladelund. Samen nemen zij deel aan de Forumavond van de stichting Oktober '44 die op 1 oktober in de Aker wordt georganiseerd.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Tijden van vroeger herleven weer tijdens de jaarlijks terugkerende Ossenmarkt op woensdag 9 oktober. Deze traditionele najaarsmarkt is al eeuwenoud. ,,De aanleiding tot een bezoek aan de vroegere 'beestenmarkt' mag in de loop der jaren veranderd zijn, de 'mart' trekt nog altijd duizenden bezoekers", aldus de VVV Putten. 
PUTTEN Opnieuw wordt er op het Kerkplein in Putten een openluchtconcert gegeven onder de naam Night of Light. Diverse christelijke jongeren organiseren aanstaande vrijdag de feestavond. Onder andere de bekende christelijke band InSalvation en de Night of Light Worshipband met verschillende christelijke artiesten treden op.
Advertorial
ERMELO/PUTTEN Om geïnteresseerden kennis te laten maken met golf houdt The Links Valley zondag 15 september en zondag 19 oktober van 10.00-16.00 uur Open...
PUTTEN Op Kasteel De Vanenburg in Putten wordt woensdagavond 25 september een gratis bruidsbeurs gehouden. Deze beurs wordt georganiseerd door Bruidsbeurs Nederland. Speciaal voor alle aanstaande bruidsparen, familie en vrienden is inspiratie te vinden voor de grote dag.
PUTTEN Elf monumenten waren afgelopen zaterdag te bezoeken tijdens Open Monumentendag. Onder het genot van een stralende zon bezochten honderden mensen de verschillende monumenten. 
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Het mooie weer zorgde ervoor dat veel mensen zaterdagmiddag een kijkje kwamen nemen bij de open middag van brandweer Putten. Rondom de brandweerkazerne lieten de brandweermannen en -vrouwen diverse demonstraties zien, waaronder verschillende blusdemonstraties.
PUTTEN De nationale monumentendag wordt zaterdag 14 september gevierd en veel monumenten zijn dan te bezichtigen, zo ook het Putter Stoomgemaal. Het Putter Stoomgemaal behoort tot het industrieel erfgoed en wil graag de stoomgeschiedenis levend houden.
PUTTEN Het truckfestijn was zaterdag weer een bijzondere belevenis voor de chauffeurs en hun passagiers. Tijdens deze toertocht mochten mensen met een beperking als passagier meerijden op de vrachtwagens.