Lokaal

In de rubriek Fontanusplein 1 vertellen burgemeester en wethouders op persoonlijke wijze over hun dagelijkse werkzaamheden, dilemma’s en ontwikkelingen in de samenleving. Deze keer wethouder Roelof Koekoek over een geleidelijk veranderende relatie tussen gemeente en de recreatiesector.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN De KRO zendt aanstaande zondag de documentaire 'Vergeving en Verzoening' uit. Puttenaar Henry van Steeg werkte als geluidsman mee aan de documentaire van Kruispunt.
Advertorial
ERMELO/PUTTEN Om geïnteresseerden kennis te laten maken met golf houdt The Links Valley zondag 15 september en zondag 19 oktober van 10.00-16.00 uur Open...
PUTTEN Putten moet de komende jaren de ,,vinger aan de pols'' houden als het om de eigen financiën gaat. Dat meldt de gemeente in een persbericht naar aanleiding van de begroting voor de periode 2020-2023. Onder meer de onroerendezaakbelasting (ozb) en de forensen- en toeristenbelasting moeten omhoog als het aan het college ligt.
PUTTEN (ANP) Wolven mogen in Europa alleen preventief worden doodgeschoten als aan heel strikte voorwaarden wordt voldaan. Het Europees Hof van Justitie heeft dat bepaald in een Finse zaak over de beschermde diersoort. Afschieten mag alleen als grondig is vastgesteld dat er geen andere bevredigende oplossing is, aldus de rechters. 
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Bureau Over Morgen maakte een videoverslag van het eerste dorpsgesprek geïnitieerd door de gemeente Putten en in samenwerking met De Puttenaer.
PUTTEN De onroerendzaakbelasting in Putten wordt komend jaar met tien procent verhoogd naast de trendmatige verhoging met 2,5 procent. Daarnaast wordt de afvalstoffenheffing met 27 euro verhoogd tot een bedrag van 103,50 euro. De forensenbelasting stijgt eveneens met tien procent
PUTTEN Gemeentebelangen wil weten of de gemeente Putten de afvalbakken heeft verwijderd uit het bos. Indien dit is gebeurd, baart het de fractie grote zorgen, omdat dan de vraag is waar het afval van bezoekers blijft.