Lokaal

PUTTEN De bouwplannen aan de Husselsesteeg in Putten moeten stoppen. Dat vinden bezorgde burgers uit Putten die daarom een petitie zijn gestart. De petitie is dinsdag gestart en is woensdagochtend al meer dan 360 keer ondertekend.
PUTTEN Wethouder Gerbert Priem geeft in een vraaggesprek met de gemeentelijke communicatieafdeling aan dat hij ,,al een tijdje worstelt met de vraag of hij door moet gaan in zijn functie". Dat blijkt uit stukken die in handen zijn van deze krant. Vandaag werd bekend dat de wethouder na ruim twee jaar ,,in het belang van de inwoners" stopt. 
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Gerbert Priem (CU) stapt op als wethouder van de gemeente Putten. ,,Priem is van mening dat hij er niet in voldoende mate in is geslaagd om de belangen van de inwoners van Putten te dienen." In zijn portefeuille had hij onder meer Welzijn, WMO-zorg, Jeugdbeleid en Sport. Wettelijk heeft hij nog dertig dagen de tijd om lopende zaken af...
PUTTEN Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Putten stelt de gemeenteraad voor om de regelgeving rondom de Starterslening aan te passen. De Starterlening in de huidige vorm treft geen doel meer, zo constateert het college na evaluatie.
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN Het parkeerterrein bij Stroud wordt geen parkeerschijfzone. Dit heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Putten besloten. Hiermee neemt het college het advies over van de Commissie Bezwaarschriften en trekt ze het verkeersbesluit in.
PUTTEN Op zaterdag 18 januari verzorgden de 105 dansers van Badabounce allemaal gekleed in zwart met goud van vestiging Putten een spetterende demo in een bomvolle sporthal de Puttereng.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Musicalvereniging HOEF&zo! staat dit jaar met hun tiende musical op de planken. Op zaterdag 8 februari, vrijdag 14 februari en zaterdag 15 februari vinden er vier voorstellingen plaats in De Aker.
PUTTEN Het is eind deze maand 75 jaar geleden dat concentratiekamp Auschwitz werd bevrijd. In heel de wereld wordt stilgestaan bij 75 bevrijding en om ook de holocaustslachtoffers uit Putten te herdenken, is van 22 januari tot en met 2 februari het tijdelijke monument Levenslicht te zien in de publiekshal van het gemeentehuis (Fontanusplein 1).
PUTTEN Op vakantiepark De Oude Driest in Putten mogen geen arbeidsmigranten worden gehuisvest. Door het college van burgemeester en wethouders is een principeverzoek hiertoe afgewezen.