Mensen

PUTTEN Puttenaar Steven van Hell heeft vrijdagmiddag 3 januari een erepenning van de gemeente Putten in ontvangst mogen nemen. Van Hell kreeg de penning van burgemeester Lambooij tijdens een vrijwilligersbijeenkomst bij Museumboerderij De Mariahoeve. Reden voor het eerbetoon is zijn jarenlange inzet voor de gemeente Putten en Museumboerderij...
PUTTEN ,,U heeft letterlijk en figuurlijk grenzen overwonnen". Dat zei burgemeester Lambooij maandag in de Mariahoeve tijdens de jaarlijkse naturalisatieceremonie. Bij de ceremonie waren achttien 'nieuwe' Nederlanders aanwezig die hebben deelgenomen aan een intensief inburgeringstraject.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Okke van der Wal is maandag 9 december op 83-jarige leeftijd overleden. De prominente Puttenaar was al langer ziek. Hij was in het verleden onder meer voorzitter van korfbalvereniging De Meeuwen. 'Hij heeft de afgelopen jaren heel veel voor de vereniging betekend', schrijft de vereniging. 'Van professionalisering binnen de vereniging...
PUTTEN De Nijkerkse weekmarkt heeft vrijdagmiddag 29 november afscheid genomen van Jan van de Bor, oud-voorzitter van de Weekmarkt. Hij werd bij die gelegenheid gefeliciteerd door marktmeester Gijsbert Bast en ontving een mooie bos bloemen en een paar flessen drank.
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN Wethouder Gerbert Priem heeft zaterdagmorgen een bezoek gebracht aan het Repair Café Putten. Namens het college van burgemeester en wethouders feliciteerde Priem de initiatiefnemers en de vrijwilligers van het Repair Café met het 5-jarig bestaan.
PUTTEN De familie Bouwmeester uit Putten is samen 108 kilo gewicht verloren door hun eetwijze rigoureus om te gooien. Zoon Wesley werd zelfs uitgeroepen tot Afslanker van het jaar 2019 door de organisatie achter het Cambridge Weight Plan.
Advertorial
PUTTEN Het is al even geleden, maar misschien zijn er nog mensen die Berdien van Zelderen kennen van Broere Reizen in Putten. Daar heeft zij altijd met...
PUTTEN Burgemeester Lambooij heeft zaterdag een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Andries Jonker. Hij ontving de onderscheiding voor zijn inzet voor de Stichting Steun Messiasbelijdende Joden in de periode 1999-2019.
PUTTEN Burgemeester Henk Lambooij reikte donderdag 3 oktober in het gemeentehuis het Mobilisatie-Oorlogskruis postuum uit aan Otto de Visser, zoon van J.O. de Visser.  J.O. de Visser, geboren op 13 maart 1912 in Rotterdam, vervulde in 1932 de dienstplicht en stierf in de Tweede Wereldoorlog.
PUTTEN Nico Gerritsen is bij zijn afscheid als wethouder onderscheiden met de erepenning van de gemeente Putten. Deze werd hem tijdens de zeer druk bezochte afscheidsreceptie opgespeld door burgemeester Henk Lambooij. Gerritsen is zeven jaar raadslid geweest en dertien jaar wethouder.