Mensen nieuws

PUTTEN Kees Wendt heeft begin vorige maand zijn kapsalon overgedragen aan een nieuwe huurder. Ruim 57 jaar was hij kapper aan de Dorpsstraat in Putten.
PUTTEN De oudste inwoner van Putten is nog een jaartje ouder geworden. Adriaan de Graaff bereikte maandag de respectabele leeftijd van 103 jaar.
Advertorial
PUTTEN Het is al even geleden, maar misschien zijn er nog mensen die Berdien van Zelderen kennen van Broere Reizen in Putten. Daar heeft zij altijd met...
Voor Verhaal van Putten vertellen (oud-)inwoners over hun herinneringen aan Putten. Eén van hen is Windeld van den Brink, geboren op 9 december 1931 aan de Nijkerkerstraat, in een door zijn ouders zelfgebouwd huis. ,,Het huis staat er nog steeds. Ik vertel altijd aan mijn kleinkinderen, dat ik daar gewoond heb."
PUTTEN Teo van Steeg (83 jaar) woonde tot zijn dertiende jaar in Putten. In april 1951 vertrokken zijn ouders naar Canada en samen met zijn broers moest hij mee. In Canada ging hij aan het werk als slager en trouwde hij in 1961 met de Nederlandse Sieka Wilts.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Robert van Rhee uit Putten doet vanaf vandaag mee aan de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg. Tijdens deze wedstrijd leggen de deelnemende scholieren een tuin aan van circa 25 m2, binnen een tijdsbestek van 20 uur. 
PUTTEN Wethouder Roelof Koekkoek heeft zaterdagavond de erepenning van de gemeente Putten aan mevrouw Rosemarie Landman overhandigd. 
Advertorial
PUTTEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
Na ruim dertig jaar stopt dierenarts Gerard van Eijden als maat bij de dierenartspraktijk waar hij werkt. Wel blijft hij nog op zzp-basis zijn vaste kalkoen- en varkensbedrijven begeleiden. Maar de fysiek zware spoeddiensten zijn voor hem verleden tijd.
[PUTTEN] Wethouder Gerbert Priem geeft in een vraaggesprek met de gemeentelijke communicatieafdeling aan dat hij ,,al een tijdje worstelt met de vraag of hij door moet gaan in zijn functie". Dat blijkt uit stukken die in handen zijn van deze krant. Vandaag werd bekend dat de wethouder na ruim twee jaar ,,in het belang van de inwoners" stopt. 
PUTTEN Wonen aan het eind van een doodlopend weggetje, helemaal alleen in een eigen gehuchtje, mét vier ezels, zeven poezen, zeven dwerggeiten, fruit- en notenbomen. Oud-Puttense Aline Vos-Bijnagte (47) en haar echtgenoot Mark-Jan Vos (49) verruilden het drukke Nederlandse leven voor de rust van het Franse platteland. In januari 2005 vertrok...