Ongeval

PUTTEN Op de A28 bij Putten is donderdagochtend een auto in de sloot terecht gekomen. Er zijn geen gewonden gevallen. Wel was er sprake van materiële schade. De file op de snelweg tussen Harderwijk en Nijkerk liep op tot een uur.
PUTTEN In het buitengebied van Putten is zaterdagmiddag 5 oktober een melkwagen van de weg geraakt en gekanteld. Het ongeval vond plaats op een landweg op het laatste gedeelte van de Leembruggerweg.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Op de kruising Oude Nijkerkerweg / Roosendaalseweg in Putten was zaterdagochtend sprake van een ongeval met twee voertuigen. Een auto kwam uit de richting van Voorthuizen en de andere auto kwam vanuit Putten.
PUTTEN Op de Nijkerkerstraat tussen Putten en Nijkerk is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd. Een automobilist uit de richting van Putten belande op zijn kop in de sloot terecht. 
Advertorial
ERMELO/PUTTEN Om geïnteresseerden kennis te laten maken met golf houdt The Links Valley zondag 15 september en zondag 19 oktober van 10.00-16.00 uur Open...
PUTTEN Op de rotonde Oude Rijksweg/Stationsstraat in Putten is dinsdagavond een wielrenster gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Dit gebeurde nadat de auto op de Oude Rijksweg wilde afslaan naar de Stationsstraat. Het slachtoffer dacht dat de auto rechtdoor zou gaan en had deze bestuurder eigenlijk voorrang moeten verlenen. 
PUTTEN Een 18-jarige automobilist uit Putten is zaterdagavond met zijn auto op de kop terechtgekomen in de sloot langs de Deuverdenseweg, tussen Voorthuizen en Nijkerk. De beginnend bestuurder was onder de invloed van alcohol. Op de kruising met de Eerste Kruishaarseweg ging het rond 20.15 uur mis. De bestuurder reed bij de T-splitsing...
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Een zeventienjarig meisje uit Putten is maandagmiddag om het leven gekomen bij een ongeval in Zeewolde. De auto waarin zij zat is van de weg geraakt. Een zeventienjarige jongen uit Putten ligt zwaargewond in het ziekenhuis.