Ongeval nieuws

PUTTEN De hulpdiensten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag om 01.30 uur opgeroepen voor een persoon te water in Putten. Twee ambulances, drie politievoertuigen en drie brandweervoertuigen kwamen naar een woning op de Hoofdlaan.
PUTTEN De politie in Putten is op zoek naar getuigen van een aanrijding bij de rotonde op de Voorthuizerstraat en Veldstraat in Putten. Daar werd maandagochtend even na 8.00 uur een 10-jarige jongen aangereden, door een bestuurder in een witte Kia. De bestuurder is doorgereden.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Een Puttense vrouw zoekt een automobilist die is doorgereden na een aanrijding met haar 10-jarige zoon. Hij werd volgens haar dinsdagochtend aangereden door een auto op de rotonde Voorthuizerstraat-Veldstraat.
PUTTEN/BARNEVELD Een 36-jarige bestuurder uit Putten is vrijdagavond op de A30 bij Barneveld met de auto over de kop geslagen. De bestuurder is in de ambulance onderzocht en is ter controle van mogelijk netletsel naar het ziekenhuis gebracht.
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN/VOORTHUIZEN Bij een eenzijdig ongeval op de Rijksweg in Voorthuizen is donderdagmidddag een 47-jarige man uit Putten ernstig gewond geraakt. 
PUTTEN Op de Roosendaalseweg in Putten is maandagmorgen rond 9.00 uur een auto naast de weg beland. De bestuurster is voor letsel behandeld in een toegesnelde ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto is op zijn zijkant in een sloot tegen een bomenrij terecht gekomen. De weg was op dat moment erg glad. De auto moest worden...
Advertorial
PUTTEN Het is al even geleden, maar misschien zijn er nog mensen die Berdien van Zelderen kennen van Broere Reizen in Putten. Daar heeft zij altijd met...
PUTTEN Bij een ongeval op het fietspad van de Voorthuizerstraat tussen een scooter en een voetganger in Putten zijn twee personen gewond geraakt en per ambulance afgevoerd.
PUTTEN De oprit A28 richting Zwolle vanaf de Berencamperweg (N301) is uren afgesloten geweest na een ongeval tussen een bestelbus en een bestelauto. De bus vloog hierbij over een sloot en belandde in het naastgelegen weiland.
PUTTEN Bij een aanrijding tussen een bestelbusje en een auto op de Voorthuizerstraat in Putten is vrijdagmiddag een gewonde gevallen. Dit is de bestuurster van het bestelbusje. De zijkant van het busje is zwaar beschadigd geraakt, evenals de voorkant van de personenauto.