Overig

PUTTEN Popkoor Just Fun hout woensdag 29 januari een open avond.
PUTTEN Een aanleunwoning aan de Oude Nijkerkerweg in Putten krijgt de definitieve bestemming van kleine woning.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Een deel van Putten zit donderdagavond in het donker vanwege een stroomstoring. Het zou gaan om het postcodegebied 3882, bij onder meer de Oldenallerallee. Netbeheerder Liander weet nog niet wat de oorzaak is van de stroomstoring. Ook is onbekend hoe lang het nog duurt.
PUTTEN De medewerkers van De Puttenaer.nl wensen u een gelukkig, gezond en voorspoedig nieuwjaar! Ook in 2020 zullen we u weer voorzien van spraakmakend, actueel en opvallend lokaal nieuws, zowel in de papieren krant als op de website als via sociale media. Veel leesplezier in het nieuwe jaar!
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN Putten is rijk aan oude bossen, uitgestrekte akkers en randmeren. Reden genoeg voor gemeente Putten om in het voorjaar te starten met het programma IVN Gastheer van het Landschap. Ondernemers kunnen tijdens dit programma meer leren over het landschap van Putten.
PUTTEN Al wekenlang zijn er vuurwerkknallen te horen in Putten maar zaterdagochtend ging de legale verkoop van vuurwerk pas van start. Bij Jecor Vakbouwmarkt aan de Stationsstraat stonden iets na zeven uur al twintig mensen binnen om hun bestelde vuurwerk op te halen.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Er hangen zeker 228 duizend geregistreerde beveiligingscamera's in Nederland. Dat komt neer op zo'n zes camera's per vierkante kilometer, zo blijkt uit politiecijfers die techsite VPNGids.nl via de Wob heeft opgevraagd. Dat kunnen professionele beveiligingscamera's zijn, maar ook simpele 'meekijkers' bij een deurbel. Per duizend...
VELUWE Ook zo’n liefhebber van de Veluwe en van de winter? De auteur van Winter op de Veluwe, Jeanne Dijkstra, neemt de lezer mee op een ontdekkingstocht over de Veluwe, die vooral in de winter zoveel moois te bieden heeft. De natuur is overweldigend en de sagen en legenden van vroeger lijken juist in dit jaargetijde weer meer tot leven te komen.