Overig

PUTTEN (ANP) Alle gemeenten in ons land zouden een verkeersveiligheidsplan moeten hebben. Op die manier kan de politie beter handhaven en maatregelen eisen op plekken waar de meeste dodelijke slachtoffers en ernstig gewonden vallen. Dat zegt politiebaas Egbert-Jan van Hasselt in gesprek met De Telegraaf.
PUTTEN De Puttense nieuwjaarsnacht is relatief rustig verlopen. De brandweer is alleen uitgerukt voor een afvalbrandje. De ambulance rukte vaker uit. De ziekenwagen werd dinsdagnacht vier keer ingezet in Putten. 
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN (ANP) Rijkswaterstaat waarschuwt mensen dat ze beter niet de weg op kunnen gaan als het niet per se nodig is. Dat heeft alles te maken met de dichte tot zeer dichte mist die in grote delen van het land voorkomt. Het KNMI heeft code oranje afgegeven. 
PUTTEN De Stenenkamerseweg is een zogenoemde fietsstraat en hier geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur, verduidelijkt de politie Putten. Verder is deze straat toegankelijk voor enkel bestemmingsverkeer. Dinsdagmorgen hebben Puttense agenten een controle uitgevoerd en constateerden dat de snelheid meerdere malen werd overtreden,...
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN (ANP) Geldautomaten van banken en Geldmaat worden per direct 's nachts buiten werking gesteld in de strijd tegen plofkraken. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur staan automaten uit waardoor het voor criminelen lastiger wordt om tot een succesvolle kraak te komen. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). 
PUTTEN/ERMELO Bij verkeerscontroles op de Putterweg in Ermelo en Putten en op de Oude Rijksweg in Putten, zijn zaterdagavond zes automobilisten gepakt die met teveel alcohol op achter het stuur zaten.  Er wordt proces-verbaal opgemaakt.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN In het Speulderbos, ter hoogte van de parkeerplaats van het Solse gat, is zaterdag een volledig bankstel gedumpt.
PUTTEN Bij een kluiscontrole in een middelbare school in Putten is vrijdag illegaal vuurwerk in beslag genomen.
PUTTEN Tijdens een verkeerscontrole in Putten zijn woensdag diverse overtredingen geconstateerd. Daarnaast werd een openstaande boete van ruim 2400 euro geïncasseerd.