Politiek

PUTTEN Gemeente Putten heeft in een brief aan de Tweede Kamer laten weten jaarlijks een bedrag van 2.2 miljoen tekort te komen, tenzij er door hogere hand wordt ingegrepen.
PUTTEN Ewoud 't Jong volgt Nico Gerritsen op als wethouder in de gemeente Putten. Hij werd met algemene stemmen gekozen door de gemeenteraad.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
VELUWE Door de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Zeewolde is een gezamenlijk programmavoorstel opgesteld om de kansen rond de komst van Lelystad Airport optimaal te benutten.
PUTTEN De VVV Putten mag ook in de periode van 2020 tot 2022 rekenen op subsidie van de gemeente. Voor komend jaar is dit 68.500 euro. In 2021 gaat een bedrag van 70.000 euro naar de VVV, in 2022 is dit 71.500 euro. Ieder half jaar vindt er een gesprek plaats tussen de gemeente en de VVV om de voortgang en de ontwikkeling van de VVV te bespreken.
Advertorial
ERMELO/PUTTEN Om geïnteresseerden kennis te laten maken met golf houdt The Links Valley zondag 15 september en zondag 19 oktober van 10.00-16.00 uur Open...
PUTTEN Een derde aanvraag om een grafmonument te plaatsen voor de in 1944 overleden Poolse soldaat Herbert Lippock wordt opnieuw afgewezen door het Puttense college van burgemeester en wethouders.
PUTTEN Het is nog niet aan te geven welke gevolgen de uitspraak van de Raad van State over stikstof heeft voor de gemeente Putten. Dat zegt het college van burgemeester en wethouders naar aanleiding van vragen van Joyce Kamphuis (Wij Putten). 
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...