Sport nieuws

PUTTEN Hij vertrok als speler in 2009 bij De Meeuwen na de degradatie uit de hoofdklasse en is tien jaar later terug als trainer. 'Oude bekende' Ruud Willemsen (32) zwaait komend seizoen de scepter als nieuwe hoofdtrainer van de selectie. ,,Het is niet twee uur rennen en serieus zijn; een spelletje of geintje hoort erbij."
PUTTEN Het Puttense college van burgemeester en wethouders kan niet garanderen dat spelers van de voetbalvereniging Rood Wit '58 op een veilige wijze van de velden van de vereniging gebruik kunnen maken.
Advertorial
PUTTEN Het is al even geleden, maar misschien zijn er nog mensen die Berdien van Zelderen kennen van Broere Reizen in Putten. Daar heeft zij altijd met...
PUTTEN Eigenlijk waren er alleen maar winnaars na afloop van de zinderende korfbalderby Unitas - De Meeuwen. Het publiek kreeg 64 goals te zien in een wedstrijd die tot het eind spannend bleef. De Meeuwen bleef lang in de race en boog pas de laatste 5 minuten: 33-31.
PUTTEN De afgelopen twee jaar bleef hij zijn club SDC Putten nog trouw, maar drie keer is scheepsrecht voor Rick van den Brink. De Puttenaar (23) kiest na de zomer voor Sparta Nijkerk, de koploper van de derde divisie.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Ruud Willemsen is met ingang van het nieuwe seizoen hoofdtrainer van korfbalvereniging De Meeuwen. Hij volgt Tom Stoffelsen op, die na vijf jaar afzwaait.
PUTTEN In sporthal Putter Eng wordt er elke dinsdagavond door meer dan honderd sporters bedrijfsvolleybal gespeeld. Vanaf 20.00 uur zijn er op drie velden drie wedstrijden van een uur. Na afloop is het gezellig druk in de kantine, die tot 0.00 uur open blijft en gaat er een flinke lading patat en frikadellen doorheen.
Advertorial
PUTTEN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
PUTTEN Albert van Nijhuis is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Rood-Wit'58. De Puttenaar (42) heeft het naar zijn zin, ondanks dat de positie op de ranglijst (twaalfde) beter kan.
PUTTEN Bij Trainingsstal De Bouwkamp op de Waterweg vond zaterdagmiddag voor de tiende keer het Puttens kampioenschap touwtrekken plaats. In de manege in het buurtschap Steenenkamer namen 25 teams het in drie klassen tegen elkaar op. Er werd volop gestreden om een beker mee naar huis te mogen nemen. Foto- en videograaf Tim van Donkersgoed was...
PUTTEN Trainer Albert van Nijhuis zal Rood Wit'58 ook in het seizoen 2020-2021 gaan trainen. Dat meldt de club zelf op de website.