Verkeer en Vervoer

PUTTEN Voor een deel van de Garderenseweg wordt een stopverbod ingesteld. Ook komt er een gereserveerde parkeerplaats voor een ambulance nabij het gezondheidscentrum.
PUTTEN De politie van Putten heeft samen met het verkeershandhavingsteam dinsdagochtend op diverse plekken in het dorp een verkeerscontrole gehouden; bij restaurant De Muur, de begraafplaats aan de Engweg en bij de Hersteld Hervormde Kerk aan de Nijkerkerstraat.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Het groot onderhoud aan de Calcariaweg en Sprielderweg is 115.000 euro duurder uitgevallen dan geraamd. De gemeenteraad wordt gevraagd dit bedrag alsnog beschikbaar te stellen.
PUTTEN De bedrijfsbebouwing aan de Stationsstraat 44 in Putten mag met 250 vierkante meter worden uitgebreid. Voorwaarde is wel dat geen gebruik meer wordt gemaakt van de mogelijkheid LPG te verkopen door het hier gevestigde autohandelsbedrijf Top360.
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN Wethouder Roelof Koekkoek van Putten heeft, samen met zijn collega Wim Oosterwijk van de gemeente Nijkerk, het vernieuwde fietspad langs de Zeedijk heropend.
PUTTEN In de Engweg zijn binnen een afstand van 660 meter zes oversteekplaatsen beschikbaar. Hierdoor is altijd op korte afstand een oversteekplaats aanwezig. Dat maakt dat verzoeken om extra oversteekplaatsen niet zijn gehonoreerd.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN De gemeente Putten heeft de fietsoversteek op de Roosendaalseweg ter hoogte van de Groene Scheg en de Klaverstraat verkeersveiliger gemaakt. Knipperlampen in de weg en extra verlichting in het donker attenderen het verkeer op de Roosendaalseweg nu op overstekende fietsers.
PUTTEN Vanwege een aanrijding met een persoon was er donderdagmiddag een aantal uur geen treinverkeer mogelijk tussen Putten en 't Harde. Inmiddels meldt de NS dat alle beperkingen voorbij zijn en dat het treinverkeer zal worden hervat. 
PUTTEN De roep om één snelheid op de Stationsstraat in Putten was te horen tijdens de informatieavond over de herinrichting van deze weg. Maar of dat dan dertig of vijftig kilometer per uur moet zijn: daarover verschillen de meningen.