Verkiezingen

PUTTEN Wij Putten, ChristenUnie en SGP hebben een akkoord bereikt over een nieuw college in Putten en het te voeren beleid voor de komende vier jaar. Vandaag hebben partijen het akkoord ondertekend.
PUTTEN Wij Putten, ChristenUnie en SGP hebben een akkoord bereikt over een nieuw college in Putten en het te voeren beleid voor de komende vier jaar. Vandaag hebben partijen het akkoord ondertekend.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Wij Putten, ChristenUnie en SGP hebben een conceptakkoord bereikt over een nieuw te vormen college en over het te voeren beleid voor de komende vier jaar, meldt de gemeente Putten. Het enige dat er nog aan ontbreekt is de drie handtekeningen van de partijen.
PUTTEN Jenneke Lubbertsen is voor de ChristenUnie met voorkeurstemmen in de Puttense gemeenteraad gekozen. Ze had twee stemmen meer dan nodig om met voorkeur te worden gekozen.
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN De definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Putten is vastgesteld. De uitslag verschilt niet met de voorlopige uitslag die woensdagavond al gepubliceerd werd. 
PUTTEN De politieke verhoudingen in Putten zijn bijna ongewijzigd. Dat betekent dat de kans groot is dat het college van burgemeester en wethouders in dezelfde samenstelling kan doorgaan. Dat bestaat uit Wij Putten, ChristenUnie en SGP. Goed voor 12 van de negentien zetels.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN De spanning stijgt, de verkiezingskoorts heerst. Komende woensdag mogen we stemmen bij de verkiezingen voor de gemeenteraad. De Puttenaer houdt in aanloop naar de verkiezingen drie keer een peiling. Twee keer hebben we gehad, vandaag de derde en laatste.
PUTTEN Heeft u altijd uw mening klaar over lokale onderwerpen? Dan is het nu de tijd om die mening te laten horen. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen plaatst De Puttenaer.nl enkele stellingen. Kijk snel hieronder en stem ook, meedoen kan tot en met 20 maart.
PUTTEN Vandaag de laatste aflevering van een serie over vijf lokale verkiezingsthema´s. Gemeentesecretaris Ferdinand Contant over de gemeentelijke dienstverlening. In de papieren editie van De Puttenaer reageren alle lokale partijen op het onderwerp.