Zakelijk

PUTTEN Het centrum van Putten krijgt er in 2021 een nieuw appartementencomplex bij. Afgelopen vrijdag startte Midden Nederland Makelaars met de verkoop van de Poort van Putten, wat een pareltje wordt op een A-locatie in het dorp.
PUTTEN BDUmedia neemt per 1 januari huis-aan-huiskrant Puttens Weekblad over van DPG Media. De nieuwe uitgever zal de krant integreren in De Puttenaer.nl. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via de krant én online dus gewoon beschikbaar.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Woonwinkel De Binnenkamer blijft in Putten gevestigd. Per 1 januari wordt de winkel overgenomen, zo laten eigenaren Eric en Marianne van Amerongen via Facebook. Vorige maand kondigde het stel al aan dat een overname dichtbij was, en nu is het definitief. 
PUTTEN Bij de hoofdentrees van de Puttense bedrijventerreinen Keizerswoert en Hoge Eng zijn vanmorgen vier welkomstborden geplaatst. De borden zijn totstandgekomen door samenwerking tussen Bedrijvenkring Putten, Pasman Reclame Gemeente Putten. 
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN Acht Noord-Veluwse gemeenten hebben overeenstemming bereikt over het Regionaal Programma Werklocaties Noord-Veluwe (RPW Noord-Veluwe). Het gaat om de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.
PUTTEN Als de zon schijnt, waait het meestal niet zo hard. Staat er veel wind dan is het vaak bewolkt. „Daarom leveren wij een combinatie van zonnepanelen en kleine windturbines. De hele dag energie en niet alleen op zonmomenten", zegt Kees van Luttikhuizen van Best Watt. Voor ondernemers een interessante mogelijkheid om onafhankelijk...
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Jan Geerse is 45 jaar slager geweest, waarvan hij 28 jaar de slagerij aan de Garderenseweg bezat. Op 14 oktober geeft hij het bijltje over aan oud-collega Gert-Jan Veenendaal die in het pand met zijn Traiteur Slager Veenendaal begint in Putten.
PUTTEN Woonwinkel De Binnenkamer kan zeer waarschijnlijk worden behouden voor Putten. Eigenaren Eric en Marianne van Amerongen van Woonwinkel De Binnenkamer maakten eerder al bekend dat ze in maart volgend jaar vertrekken uit Putten en de winkel meeverhuizen naar Winterswijk. Vrijdag maakte het stel echter bekend dat ze erg ver zijn in de...
PUTTEN De winkel HoutTerug aan de Dorpsstraat 27 in Putten gaat stoppen. Dat laten de eigenaren weten via Facebook. Op 14 december dit jaar sluit de winkel haar deuren voorgoed.