Zorg

PUTTEN De gemeente Putten heeft de eerste helft van dit jaar meer maatwerkvoorzieningen (+3,4 procent) aangeboden vanuit de Wmo dan het jaar ervoor. Landelijk gezien groeide deze groep gemiddeld met 4 procent, tot ruim één miljoen mensen. Dat meldt het CBS donderdag op basis van cijfers over de eerste zes maanden van 2019.
PUTTEN Buurtzorg Jong is vanaf 1 januari niet langer verantwoordelijk voor de toegang tot de jeugdhulp, maar de gemeente Putten. Buurtzorg Jong richt zich vanaf dat moment in hoofdzaak op het begeleiden van cliënten binnen de jeugdzorg.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Het wijkteam Verpleging en Verzorging Putten heeft meer dan 250 pannenkoeken gebakken. Ruim zestig bewoners en cliënten van Woon- en Zorgcentrum De Samaritaan in Putten, cliënten en mantelzorgers uit Putten werden getrakteerd op de pannenkoeken. De burgemeester van Putten was tevens aanwezig als eregast. 
PUTTEN De dagbesteding voor ouderen aan de Hogesteeg in Putten mag niet worden uitgebreid. Het gaat om een huiskamer van zestig vierkante meter en een berging van dertig vierkante meter. Bovendien wil men het aantal cliënten uitbreiden naar 20 tot 25 per dag.
Advertorial
Beste zelfstandig reisadviseur van Gelderland
PUTTEN Een groep van 140 volwassenen in de gemeente Putten betaalde vorig jaar minimaal zes maanden geen premie voor de zorgverzekering. Dat blijkt uit onderzoek van LocalFocus. In Putten staat 0,8 procent van alle volwassenen te boek als wanbetaler.
PUTTEN De gemeente Putten wil een dementievriendelijke gemeente worden. Dat kondigde wethouder Gerbert Priem afgelopen zaterdag aan bij de afsluiting van de Week van de Dementie. Samen met Alzheimer Nederland gaat de gemeente daartoe de nodige stappen zetten. ,,Als ik zie wat de Puttense samenleving heeft ondernomen in het kader van de Week...
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Met verschillende programma's wil het Puttense college van burgemeester en wethouders gestalte geven aan de lokale volksgezondheid. Het gaat om de thema's 'Gezond Opgroeien', 'Gezond Ouder Worden' en een 'Gezonde Leefomgeving'.
PUTTEN Wethouder Gerbert Priem gaat binnenkort in gesprek met Psychologenpraktijk Putten (PPP) over de hoogte van de door dit bedrijf gemaakte winsten in de zorg. Ook wordt in regionaal verband gekeken of de eisen kunnen worden aangescherpt voor partijen waarmee contracten worden afgesloten.
PUTTEN Alle kinderen en jongeren in de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek krijgen vanaf dinsdag 10 september een centraal Jeugddossier. Dit Jeugddossier start vanaf de geboorte en loopt mee tot 18 jaar. Ouders en jongeren krijgen zelf toegang tot het dossier, meldt de gemeente Ermelo.