Zorg

PUTTEN Wethouder Gerbert Priem gaat binnenkort in gesprek met Psychologenpraktijk Putten (PPP) over de hoogte van de door dit bedrijf gemaakte winsten in de zorg. Ook wordt in regionaal verband gekeken of de eisen kunnen worden aangescherpt voor partijen waarmee contracten worden afgesloten.
PUTTEN Alle kinderen en jongeren in de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek krijgen vanaf dinsdag 10 september een centraal Jeugddossier. Dit Jeugddossier start vanaf de geboorte en loopt mee tot 18 jaar. Ouders en jongeren krijgen zelf toegang tot het dossier, meldt de gemeente Ermelo.
Advertorial
PUTTEN Onze huid is het meest kostbare bezit en verdient het allerbeste. Daarom is er Beauty Drôme Putten. Een team van vijftien schoonheidsspecialistes en...
PUTTEN Inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde kunnen vanaf 1 oktober voor hulpmiddelen als rolstoelen en scootmobielen terecht bij twee nieuwe leveranciers: RSR Revalidatieservice en Medipoint.
VELUWE Alle kinderen en jongeren in de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg en Oldebroek krijgen vanaf maandag 9 september één centraal Jeugddossier. Dit Jeugddossier Noord-Veluwe start vanaf de geboorte en loopt mee tot 18 jaar. Ouders en jongeren krijgen toegang tot het dossier. Het Jeugddossier is er voor zo'n 38.000...
Advertorial
ERMELO/PUTTEN Om geïnteresseerden kennis te laten maken met golf houdt The Links Valley zondag 15 september en zondag 19 oktober van 10.00-16.00 uur Open...
PUTTEN Cliënten die gebruikmaken van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in de gemeente Putten zijn tevreden over de dienstverlening. Van hen vindt 87 procent dat de ontvangen zorg in 2018 van goede kwaliteit was, waar maar drie procent ontevreden is.
PUTTEN Stichting Welzijn Putten (SWP) gaat vanaf 1 januari 2020 de coördinatie van de maatschappelijke begeleiding van statushouders verzorgen. Na het afhaken van Present eind 2017 is deze taak tijdelijk door de gemeente zelf gedaan. Nu de visie statushouders is vastgesteld ziet het college hierin reden weer een externe partij in te schakelen.
Advertorial
SPEULD Met de naam autoVerbeek is in Speuld een einde gekomen aan het tijdperk van Arie Schouten. Na ruim anderhalf jaar na de overname is volgens Bas...
PUTTEN Er start weer een nieuwe groep van Fit4Joy op dinsdag 1 oktober Deze najaarseditie is speciaal voor meiden van 12 tot en met 17 jaar. Fit4Joy is een programma over gezonde leefstijl.