Deel je nieuws

Niet bezuinigen ten koste van lage inkomens

PUTTEN – De SGP-fractie in de gemeenteraad is het niet eens met het college  van B & W om de inkomenstoeslag te verlagen voor mensen met een laag inkomen die geen bijstandsuitkering ontvangen.

 

De Meeuwen D1 ongeslagen naar Nederlands Kampioenschap

Voor de tweede keer dit jaar heeft De Meeuwen D1 het voor elkaar gebokst om zich te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap. Het team wist op het veld alle wedstrijden te winnen en plaatst zich hierdoor voor het NK aanstaande zaterdag in Hardenberg.  

Hoop geven door te fietsen

Fietsen door hoop te geven.

Schuurverkoop Teen en Tander

Schuurverkoop Teen & Tander

Wij kunnen weer van alles gebruiken voor onze schuurverkoop.

Dus bel ons! Met name allerhande kleine spullen, huisraad en gereedschappen.

Maar ook meubels zijn heel erg welkom

Telefoonnummer: 06-44796722

Zwemmers Z & PC Triton Putten behalen medailles in Barneveld

Op zaterdag 11 mei was er een swimkick minioren wedstrijd in Barneveld bij DWK.Er deden 6 verenigingen mee. Z & PC Triton Putten werd vertegenwoordigd door drie meiden.

Groot succes op het Open Nederlands Master Kampioenschap voor Triton Putten

Van 2 t/m 5 mei was het Open Nederlands Master Kampioenschap in Amersfoort, voor Z & PC Triton Putten waren er vier gegadigde die de strijd aan gingen met de beste masters van Nederland en buitenlandse zwemmers. Dit onder begeleiding van Coach en trainer Iris van Aurich.

Prijzenregen in Alkmaar voor Triton Putten Masters

De master van Z & PC Triton Putten hebben 14 april weer goed werk verricht op de laatste wedstrijd van het Zuyderzee Master Circuit, ditmaal kwamen Carola Jacobs en Hans Stoffers in actie.

Muzikaal spektakel op de Taptoe Putten 2019


 

Afgelopen zaterdag, 15 juni, vond de jubileumtaptoe plaats op het hoofdveld van SDC Putten.

De avond begon met een straatparade door de gastkorpsen vanaf het centrum naar de Taptoelokatie.

Brandweer Putten naar landelijke finale!

Na in beide voorgaande 2 rondes een 1e plaats te hebben behaald, kon de ploeg op zaterdag 15 juni  een gooi doen naar een plek in de landelijke finale. Hiervoor moesten zij in Drunen bij de beste 3 eindigen.

Veteranendag 22 juni in Putten

Zaterdag 22 juni 2019 wordt in Putten de Veteranendag gevierd met Veteranen van diverse Missies Indie , Korea , Cambodja , Joegoslavie , Eritrea , Libanon etc etc woonachtig in  Putten , Ermelo , Harderwijk en Nijkerk .

Pagina's