Deel je nieuws

Janneke de Bijl in theater De Dialoog

Janneke de Bijl met ’Zonder zin kan het ook’

Koppeldarten: "Kerst- en Nieuwtoernooi"

December, de feestmaand bij uitstek die vol staat van tradities. Als de Sint zijn terugreis weer richting Spanje maakt, en de lichtjes buiten en binnen weer in de boom gehangen worden, dan begint bij de dartsliefhebber de hartslag iets te versnellen.

Volkskerstzang 2019

De volkskerstzang is dit jaar op dinsdag 24 december 2019 (kerstavond) om 20.00 uur in de sporthal Putter Eng, Engweg 6 te Putten.

Kerstconcert Kleinkoor Cantiamo

KERSTCONCERT CANTIAMO EN TRIO DESIMA Op woensdag 18 december geeft kleinkoor CANTIAMO uit Putten een kerstconcert in de Lukaskerk, op landgoed Veldwijk, in Ermelo.

Zelfbeschikking en verbondenheid

Gaan die twee samen? Dat bespreken wij op 22-12-2019 om 14:00 uur bij Pinel, Raadhuisplein 8, Ermelo. Entree €7,50/€5,- incl. consumptie. Aanmelden mailadres: hv.nw.veluwe@gmail.com, vóór 20-12.

Kerstmiddag Puttens Mannenkoor

Kerstmiddag 2019 Puttens Mannenkoor

Komt allen tezamen.

PDC Putten verliest opnieuw van DES Lunteren

PDC Putten is er opnieuw niet in geslaagd staande te blijven tegen DES Lunteren. Na de nederlaag tegen het eerste team van DES Lunteren in de vorige ronde verloor PDC Putten ook de uitwedstrijd tegen DES 2 Lunteren. Alleen Visser van PDC Putten kwam tot winst.

Katinka Polderman met 'Polderman draagt een steentje bij' in theater De Dialoog

Al vijftien jaar draagt Katinka Polderman, de meest onverschrokken liedjesbakker van de Lage Landen, haar unieke steentje bij aan het cabaret. Ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar.

Patchwork en quilt: kijk- en doedagen

Wat is patchwork en quilten?

PATCHWORK & QUILT, Kijk en Doe dagen

Wat is patchwork en quilten? Op deze dagen komt u hier alles over te weten, verder zijn er op beide dagen gratis aanschuif workshop werken met Cinnamon Vilt, demonstratie Westalee Rulers, expositie quilts uit het cursusprogramma, uitleg winterpatroon van Jacqueline en veel meer gezelligheid.

Pagina's