Deel je nieuws

Medailles in Lelystad voor Z & PC Triton Putten

Zaterdag 30 maart was er een wedstrijd in Lelystad. We waren er met een gezellige groep. Onze zwemmers: Sam, Bartho, Kyra, Noraly, Anna, Anastasia, Rick, Evi, Madelief, Demi en Joyce. Er werd hard gezwommen en bij de estafette werd er weer goed aangemoedigd.

Zwemmers Z&PC Triton Putten behalen mooie punten voor de club

De zwemmers van Z&PC triton hadden op zaterdag 23 maart een wedstrijd in Hattem, we waren met een kleine groep en de sfeer was erg gezellig. Er zijn hele mooie tijden gezwommen, maar helaas ook een paar dissen.

Z & PC Triton Putten zwemt een-na-laatste ZMC

Zaterdag 16 maart hebben drie masters van Z & PC Triton Putten de een-na-laatste ZMC wedstrijd gezwommen van dit seizoen. Grietje van der Hoek, Carola Jacobs en Rick Vaarkamp zijn actief geweest op deze wedstrijd.

Mila Mabelis wint Junior Speaking Contest.

De Junior Speaking Contest is de jaarlijkse wedstrijd, gehouden sinds 2004, waarin leerlingen van tweetalige scholen het tegen elkaar opnemen. Leerlingen uit de tweede en derde klas havo/vwo strijden om de beste van hun leerjaar te worden.

What makes the world go round

Orion bedankt collectanten en gevers voor het fonds gehandicaptensport

In de week van 1 april zijn ruim 40 collectanten langs de deuren geweest om te collecteren voor het fonds gehandicaptensport.

Gert Jan van Putten winnaar bij PV de Woudvliegers

Vandaag was er een vlucht vanuit het Belgische Asse Zellik met een afstand van 178 km tot Putten. De duiven werden gelost om 09:00 uur en begonnen aan hun reis terug naar hun thuisbasis.

Bosbad Putten viert jubileum met groots ‘zwemfeestje’

PUTTEN – Bosbad Putten bestaat 70 jaar en viert dit jubileum in de week van 29 april tot en met 3 mei. Iedere dag zijn er onder de noemer ‘Grootste Zwemfeestje van Nederland’ activiteiten gericht op diverse doelgroepen.

Twee gouden bekroningen voor Bakkerij Schuiteman

GARDEREN / VOORTHUIZEN – Voor de derde maal binnen een jaar is Bakkerij Schuiteman in de prijzen gevallen.

Digitale werkplaats

Heeft u ook wel eens problemen met het bedienen van een laptop, IPad of mobiel? Dan bent u van harte welkom bij de digitale werkplaats van Welzijn Putten.

Live Muziek in café De Bosrand tijdens Koningsdag

Op Koningsdag, 27 april, is het opnieuw groot feest in café De Bosrand aan de Garderenseweg 122 in Putten. Er is weer lekker eten, er is keuze uit heerlijke biertjes, er is veel sfeer en er is een optreden van de Puttense coverband Ned Need.

Pagina's