Lezersnieuws

Wij Putten: noodkreet over jeugdzorg

Maak snel duidelijk of het Rijk tekorten voor de jeugdzorg in de gemeenten gaat aanvullen en laat de compensatie ingaan op 1 januari 2018. Dat is de noodkreet die de fractie van Wij Putten heeft gericht aan politiek Den Haag.

 

Jeugdjournaal te gast op Groevenbeek Putten

PUTTEN - Bij het Christelijk College Groevenbeek, locatie Putten komen verschillende leerlingen uit groep 8 al een middag naar de middelbare school om te wennen aan het voortgezet onderwijs. Onder de naam e-VOlve ging dit project vorig schooljaar van start.

Mooi resultaat speculaasactie

Kinderkoor De Fonteintjes en Tienerkoor Viva-Vox hebben de afgelopen weken weer de jaarlijkse speculaasactie gevoerd. De kinderen gingen langs de deuren en verkochten aan vrienden en familie. De overheerlijke speculaas vond weer gretig aftrek. Sommige mensen zaten zelfs al op ons te wachten!

Gemeente Belangen bezoekt Fouragebedrijf Van Kempen

Soms kom je bij een bedrijf in Putten waar je geen weet van hebt hoe groot en internationaal het is.

In het buitengebied van Putten bezochten wij zo Fouragebedrijf van Arjan Van Kempen.  Wij werden hartelijk ontvangen en kregen een bedrijfsrondleiding. 

Niets meer aan te doen, JO12-3 is kampioen

Na een heel succesvol seizoen, waarin alle punten in Putten zijn gebleven of zijn meegenomen naar Putten, zijn de jongens van SDC Putten JO12-3 kampioen geworden. Het was een gezellig feest bij de kerstboom, uiteraard kon een rit op de platte kar niet ontbreken.

Oliebollenjump

Op vrijdag 28 december a.s. wordt de laatste springwedstrijd van dit jaar verreden, de altijd gezellige en spectaculaire "Oliebollenjump". Tijd van ca. 09.00-17.00 uur. Toegang is gratis.

Lilliputters sterk

De tweede dressuur selectiewedstrijd werd dit afgelopen weekend verreden bij de manege in Putten, waar ruiters van PPC De Lilliputters goed voor de dag kwamen.

Ruizendaal en van Kooy Installatietechniek sponsort volleybaljeugd

De jongens en meiden uit het C team van de Puttense Volleybalvereniging OMS hebben uit handen van van Ruizendaal & van Kooy Installatietechniek nieuwe wedstrijdshirts ontvangen.

PHG Boekenmarkt

De eerstvolgende PHG Boekenmarkt is op zaterdag 22 december en wordt gehouden van 10.00 tot 15.30 uur.

Dames OMS laten koploper ontsnappen in vijfsetter

Vrijdagavond kwam de koploper in de competitie op bezoek in de Putter Eng. Ormi uit Epe, die nieuw is in deze poule, draait goed en met een paar oud-divisie speelsters in de ploeg staan zij niet voor niets bovenaan. Met Maureen Fennema, José van Ommen en Julia van Dalen als aanvulling begon Dames

Pagina's