Lezersnieuws

J.A.Ernsten bij Fratsen

Zaterdag 25 augustus is er voor de tweede keer het kunst –en cultuurspektakel “Fratsen” in het centrum van Putten. Kunstenaars, muzikanten, workshops, muziek, demonstraties, straattheater enz.

Wij Putten: extra woningbouw en bedrijventerreinen

Wij Putten wil dat de provincie Gelderland instemt met de aanleg van zeven hectare bedrijventerreinen en de bouw van jaarlijks honderd woningen in Putten. Dat heeft de partij per brief aan de provincie laten weten.

Seibo Werkgroep bouwt 34 toiletten in sloppenwijken

De Seibo Werkgroep Putten heeft deze zomer maar liefst 34 toiletten gebouwd in de sloppenwijken van El Seibo in de Dominicaanse Republiek. Het Nederlandse team is ondersteund door de lokale bouwvakkers waarmee de toiletgebouwen zijn gebouwd.

Winnaars bij PV de Woudvliegers ~ Putten

Bij Postduiven vereniging de Woudvliegers waren er vandaag twee vluchten een jonge duiven vlucht vanuit het Franse Nanteuil en een natour vlucht vanuit het Belgische Duffel.

Oproep voor oud-leden van Rood-Wit

Op 8 september bestaat s.v. Rood-Wit ’58 al weer 60 jaar. Overdag zijn er activiteiten voor de jeugd en ’s avonds willen we met zijn allen het jubileum vieren.

Gospelconcerten met een missie

“Liefde brengt samen, verbindt en aanvaardt…” Dit is een van de liedteksten die gezongen wordt door de ruim 25 jonge mensen van gospelkoor The Witnesses. Trots lanceren zij deze week hun PR-campagne voor hun gospelconcerten op zaterdag 13 oktober a.s.

Jeugdtrainers krijgen trainingskleding bij Rood-Wit

M.i.v. dit seizoen krijgen alle trainers die jeugdteams trainen bij Rood-Wit '58 trainingskleding tot hun beschikking. Een fantastisch initiatief die door sponsor Kroes & Roter mogelijk is gemaakt.

klaverjassen/bridgen in Weideheem

klaverjassen/bridgen in wijkontmoetingscentrum Stadsweiden

Wijkontmoetingscentrum Stadsweiden is een gezellig wijkhuis

in Weideheem.

PHG Boekenmarkt

PHG Boekenmarkt

Elke PHG Boekenmarkt overtreft weer ons aller verwachtingen. De positieve reacties van de bezoekers, de vele boeken die worden verkocht, de talrijke mooie boeken die binnenkomen en het groeiend aantal stamgasten.

Pagina's