Lezersnieuws

Orgelconcert Minne Veldman in Oude Kerk Putten

Op woensdagavond 25 juli zal de organist Minne Veldman een orgelconcert verzorgen op het historische Bätz-Witte orgel (1860) in de Oude Kerk in Putten. Met een gevarieerd programma met werken van zowel Bach, Guilmant als Franck, belooft het een mooie avond te worden.

**Vermist** Binky

Tijdens de hondenuitlaatservice heeft Binky de benen genomen. Binky is een Chihuahua. Hij is in de buurt van Voorthuizen/Putten weggerend vlakbij Edda Huzid.

 

Zevende editie Veluwe Games in aantocht

Op vrijdag 14 september 2018 wordt voor de 7e keer de Veluwe Games georganiseerd. Deze bijzondere sportdag trekt ieder jaar weer meer mensen die in beweging willen komen. Zij kunnen deelnemen aan diverse sportclinics. In totaal hebben deelnemers keuze uit ongeveer 20 verschillende sporten.

Het was weer een feest in de boom

PUTTEN – Het zit er weer op. Afgelopen weekend was de derde editie van BOOM IN’ Putten. Op vrijdag avond trapte de organisatie af op Landgoed Schovenhorst. Dit jaar helaas zonder kampvuur op last van de brandweer, maar dat mocht de pret niet drukken.

Seniorenactiviteiten in Putten

Er wordt ongelooflijk veel georganiseerd in Putten! Stichting Welzijn Putten wil graag het actuele aanbod verzamelen van activiteiten voor senioren en mensen met een fysieke of mentale beperking.

Opa en kleindochter winnen beide bij De Woudvliegers

Afgelopen zaterdag was er de eerste officiële jonge duivenvlucht. De duiven werden om 8.30 uur gelost in Duffel voor een afstand van +/- 150 km.

PHG Boekenmarkt

Actie PHG Boekenmarkt

Samenwerking Kiekeboe en Gabriëlschool verstevigd

Binnen de samenwerking tussen Kiekeboe en de Gabriëlschool locatie Kelnarij stellen we de ontwikkeling van het kind centraal.

Trotse gezichten bij uitreiking Entree-diploma

Na maanden hard zwoegen was het dinsdag 10 juli voor 4 entree-kandidaten dan eindelijk zover, het tekenen van hun welverdiende Entree diploma en branchecertificaat!

Met een plons de zomervakantie in

Op basisschool De Wegwijzer was het de laatste dagen voor de zomervakantie startte feest op het plein: de grote zandbak op het kleuterplein werd een heus zwembad voor jong en oud. 

Pagina's