Lokaal lezersnieuws

Niet bezuinigen ten koste van lage inkomens

PUTTEN – De SGP-fractie in de gemeenteraad is het niet eens met het college  van B & W om de inkomenstoeslag te verlagen voor mensen met een laag inkomen die geen bijstandsuitkering ontvangen.

 

Schuurverkoop Teen en Tander

Schuurverkoop Teen & Tander

Wij kunnen weer van alles gebruiken voor onze schuurverkoop.

Dus bel ons! Met name allerhande kleine spullen, huisraad en gereedschappen.

Maar ook meubels zijn heel erg welkom

Telefoonnummer: 06-44796722

Muzikaal spektakel op de Taptoe Putten 2019


 

Afgelopen zaterdag, 15 juni, vond de jubileumtaptoe plaats op het hoofdveld van SDC Putten.

De avond begon met een straatparade door de gastkorpsen vanaf het centrum naar de Taptoelokatie.

Brandweer Putten naar landelijke finale!

Na in beide voorgaande 2 rondes een 1e plaats te hebben behaald, kon de ploeg op zaterdag 15 juni  een gooi doen naar een plek in de landelijke finale. Hiervoor moesten zij in Drunen bij de beste 3 eindigen.

Veteranendag 22 juni in Putten

Zaterdag 22 juni 2019 wordt in Putten de Veteranendag gevierd met Veteranen van diverse Missies Indie , Korea , Cambodja , Joegoslavie , Eritrea , Libanon etc etc woonachtig in  Putten , Ermelo , Harderwijk en Nijkerk .

Finale uitverkoop bij het kringloopwinkel ‘Het Lokaal’

De verhuizing van kringloopwinkel ‘Het Lokaal’ komt steeds dichterbij. Op 6 juli worden de deuren geopend van het nieuwe pand aan de Ambachtsstraat in Putten. Zaterdag 22 juni zal de winkel aan  Jacob Catsstraat 74 voor het laatst geopend zijn.

Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten.

Openingsconcert zomerserie in Oude Kerk Putten

Op woensdag 10 juli wordt het openingsconcert van de zomerserie in de Oude Kerk van Putten verzorgd door Martin Mans. Evenals vorig jaar verleent panfluitiste Carina Bossenbroek ook haar medewerking. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is vanaf 19.30 uur geopend en de toegang is vrij.

ING leert bankzaken regelen via internet

ING organiseert op maandag 24 juni samen met Welzijn Putten en de Bibliotheek Noordwest Veluwe een gratis workshop digitaal bankieren in de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten. Vanaf 18.45 uur bent u van harte welkom. Om 19.15 uur gaan we van start.

Welzijn Putten: ook voor digitale vragen

Voor iedereen die vragen heeft over digitale apparatuur en hier zelf niet uitkomt organiseert Welzijn Putten elke laatste dinsdag van de maand de Digitale Werkplaats.

Pagina's