Lokaal lezersnieuws

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren


Gevonden in Putten: Rode kater                                                                                                                  (Meskampersteeg)

Raadslid Rien in het gemeentehuis

Vloggend raadslid Rien van den Hoek van Wij Putten heeft een kijkje genomen bij de renovatie van het gemeentehuis in Putten. En heeft daar verslag van gedaan.

 

AWP gaat met campagnelied de verkiezingsstrijd in

De Algemene Waterschapspartij (AWP) is bang dat ook bij waterschap Vallei en Veluwe de verkiezingen worden ondergesneeuwd door landelijke politieke thema's als het klimaatakkoord en tegenvallende energierekeningen van de huishoudens.

Paardenhuisvesting kan beter

Sinds afgelopen maand is Human Horse Power uit Putten ambassadeur van het project Van box naar buiten. Als ambassadeur van dit project zoeken zij de financiële hulp van hun buren, plaatsgenoten en lokale bedrijven.

Putten ruimt op

Op zaterdag 23 februari zetten de winkeliers in Putten hun deuren open voor ‘Putten ruimt op!’. De nieuwe voorjaarscollectie komt binnen en de magazijnen worden opgeschoond. Voor veel ondernemers is dit hét moment om de laatste stukken van de wintercollectie te slijten aan het winkelend publiek.

Nieuw project: de Muzikale opkikker

Kinderkoor De Fonteintjes en tienerkoor Viva-Vox starten een nieuw project: de Muzikale opkikker! 

Wat is het?

Digitale Werkplaats

De digitale wereld wordt steeds belangrijker daarom wordt er door Welzijn Putten een nieuwe activiteit aangeboden: de ‘Digitale Werkplaats’. Heeft u een vraag over de laptop, mobiel of IPad? Een kleine of grote vraag? Dan bent u bij Welzijn Putten op het juiste adres.

Walk and Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Noordwest Veluwe

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar ontmoeten.

SGP Putten bepleit behoud open karakter buitengebied

PUTTEN – Het aantal woningen in het buitengebied neemt toe, waardoor het karakter van ons buitengebied verandert. SGP Putten heeft het college gevraagd in overleg te gaan met de regio om het beleid om te buigen en ruimtelijke winst uit functieverandering te maximaliseren. 

Pagina's