Lokaal lezersnieuws

Markt Putten geeft eieren weg

Putten – ‘Ieder jaar weer een leuke actie’ volgen een trouwe bezoeker van de Puttense markt. Vanaf drie weken voor Pasen krijg je bij aankopen vanaf € 3.- een spaarpunt dat recht geeft op een ei. Woensdag 17 april konden de gespaarde punten worden ingeleverd tegen een heerlijk bruin of wit ei.

Walk&Talk voor werkzoekenden in de Bibliotheek Noordwest Veluwe in Putten

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke laatste maandag van de maand kunnen werkzoekenden elkaar daar ontmoeten.

AMIVEDI Registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Putten: Cypers/grijze poes "Coco"
(Harderwijkstraat)

Één vraagloket voor heel Putten

Op vraagloket.nl kunnen inwoners van Putten terecht met hun vragen over een huurachterstand, vrijwilligerswerk, eenzaamheid, hulp bij huiswerk of pesten op school.

Prinsheerlijk uitje bij Kasteel De Vanenburg

Afgelopen maandag 15 april vereerden de kleuters van groep 1a van Basisschool met de Bijbel De Schuilplaats Kasteel De Vanenburg met een koninklijk bezoek. Met kastelenpaspoorten gingen de kinderen het landgoed over op verkenning én om prinsheerlijke opdrachten te voltooien.

Wij Putten Academie over waterstof

Wij Putten houdt woensdag 17 april een academieavond over waterstof en windenergie.

PHG Boekenmarkt

PHG Boekenmarkt met het thema Koningshuis De boekenmarkt heeft een uitgebreide collectie tweedehands boeken (meer dan 10.000 boeken) van literatuur, reizen, (streek)romans, koken, mens en maatschappij, hobby, kinder-/jeugd, poëzie tot religie. Niet te vergeten onze gezellige stamtafel.

Geldersch Landschap en Kasteelen trakteert

Omdat Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) negentig jaar bestaat, maken ze deze zomer een aantal landgoederen extra fleurig.

Paasopruiming in Galerie Achterstraat

Galerie Achterstraat houdt op vrijdag 19 en zaterdag 20 april opruiming. Gedurende twee en half jaar heeft kunst de leegstaande winkelpanden aantrekkelijk gehouden, maar eind juni moeten ze definitief leeg zijn om verbouwing tot appartementen mogelijk te maken.

LIONS Putten installeren nieuw lid

De maand april van dit jaar is voor de LIONS Putten een memorabele. Zij mocht een nieuw lid in haar gelederen verwelkomen. De serviceclub telt nu 24 leden.

Pagina's