Lokaal lezersnieuws

J.A.Ernsten bij Fratsen

Zaterdag 25 augustus is er voor de tweede keer het kunst –en cultuurspektakel “Fratsen” in het centrum van Putten. Kunstenaars, muzikanten, workshops, muziek, demonstraties, straattheater enz.

Wij Putten: extra woningbouw en bedrijventerreinen

Wij Putten wil dat de provincie Gelderland instemt met de aanleg van zeven hectare bedrijventerreinen en de bouw van jaarlijks honderd woningen in Putten. Dat heeft de partij per brief aan de provincie laten weten.

Seibo Werkgroep bouwt 34 toiletten in sloppenwijken

De Seibo Werkgroep Putten heeft deze zomer maar liefst 34 toiletten gebouwd in de sloppenwijken van El Seibo in de Dominicaanse Republiek. Het Nederlandse team is ondersteund door de lokale bouwvakkers waarmee de toiletgebouwen zijn gebouwd.

Gospelconcerten met een missie

“Liefde brengt samen, verbindt en aanvaardt…” Dit is een van de liedteksten die gezongen wordt door de ruim 25 jonge mensen van gospelkoor The Witnesses. Trots lanceren zij deze week hun PR-campagne voor hun gospelconcerten op zaterdag 13 oktober a.s.

klaverjassen/bridgen in Weideheem

klaverjassen/bridgen in wijkontmoetingscentrum Stadsweiden

Wijkontmoetingscentrum Stadsweiden is een gezellig wijkhuis

in Weideheem.

PHG Boekenmarkt

PHG Boekenmarkt

Elke PHG Boekenmarkt overtreft weer ons aller verwachtingen. De positieve reacties van de bezoekers, de vele boeken die worden verkocht, de talrijke mooie boeken die binnenkomen en het groeiend aantal stamgasten.

Witte Tent Groene Scheg

In Park 'De Groene Scheg' staat ook dit jaar weer de grote Witte Tent. In de week van D.V. 18 t/m 24 augustus is er een vast team aanwezig, dat bestaat uit jongeren en gezinnen uit de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente van Putten.

Slotconcert zomerserie in Oude Kerk Putten

Op woensdag 15 augustus wordt de zomerserie concerten in de Oude Kerk van Putten afgesloten met een prachtig kwartetconcert met twéé orgels en trompetten. De orgels zullen worden bespeeld door de bekende organisten André van Vliet en Marco den Toom.

Pagina's