Sport lezersnieuws

Slagerij Tomassen verlengt hoofdsponsorschap

Slagerij Tomassen verlengt wederom het hoofdsponsorschap bij SDC Putten Afgelopen zaterdag heeft Bas Tomassen namens slagerij Tomassen het contract ondertekend, waarmee zij zich weer voor drie jaar als hoofdsponsor aan SDC Putten verbinden.

Standhouders welkom op Polo en Country Fair 2019

Polo & Country Fair 2019

In het weekend van 31 augustus en 1 september vindt de 6e editie van de Polo & Country Fair plaats. Standhouders zijn welkom om zich aan te melden. Informatie via mail: polofair2019@gmail.com

ChristenUnie stelt vragen over maatwerkvoorziening WMO

Op vrijdag 15 februari 2019 heeft de fractie van de ChristenUnie schriftelijke vragen gesteld over de maatwerkvoorzieningen van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De aanleiding van de vragen is dat er signalen zijn binnengekomen over de voorzieningen in de WMO.

Jazzdans Orion twee keer eerste prijs op voorronde D-niveau

Afgelopen zaterdag 16 februari was er een belangrijke wedstrijd voor de twee D-groepen
van Jazzdans Orion. In Dronten vond namelijk de voorronde voor het NK Jazzdans op D-
niveau plaats. Er was één ochtendprogramma waarin 15 dansen werden laten zien. 

OMS dames winnen van Hellas

Afgelopen vrijdagavond stond er voor de dames van OMS een thuiswedstrijd tegen de nummer vier op het programma. Dat de wedstrijden tegen Hellas uit Nunspeet altijd leuk zijn werd ook nu weer bevestigd. 

Revanche voor heren OMS

De OMS-heren hebben zich uitstekend gerevancheerd voor de onnodig verloren wedstrijd van twee weken geleden. In de thuishaven Putter Eng werd Scylla 2 met 4-0 naar Wageningen terug gestuurd. De revanchegevoelens waren dubbel, omdat OMS eerder met dezelfde cijfers ten onder ging.

Triton legt het af tegen buurman ZEW

De waterpoloërs van Triton hebben de derby tegen buurman ZEW uit Ermelo niet winnend kunnen afsluiten.

Nieuw team gezocht voor Bus Bedrijfsvolleybal Putten

Vanwege opzegging van een team heeft Bus Bedrijfsvolleybal Putten komend seizoen weer ruimte voor een nieuw team. In september begint het nieuwe seizoen en spelen we iedere dinsdag tussen 20.00 en 23.00 uur in Sporthal de Putter Eng een wedstrijd volleybal.

Optische verschijnselen in de natuur

Hierover wordt op maandagavond 25 februari in Hotel Hof van Putten, Harderwijkerstraat 14, 3881EH Putten door Arnold Kip een lezing gehouden. Aanvang: 20.00 uur. Natuurlijk wordt deze lezing ook geïllustreerd met diverse aansprekende foto’s. Voor niet leden van Astra Alteria is de toegang € 6,-.

Start van puppycursus en basiscursus

Zaterdag 23 februari is er een inschrijf- en voorlichtingsochtend om 8.30 uur zonder hond voor de puppy cursus bij de WHG de Vanenburg. Zaterdag 2 maart start om 8.30 uur de puppy cursus..

Pagina's