Sport lezersnieuws

Winnaars bij PV de Woudvliegers ~ Putten

Bij Postduiven vereniging de Woudvliegers waren er vandaag twee vluchten een jonge duiven vlucht vanuit het Franse Nanteuil en een natour vlucht vanuit het Belgische Duffel.

Oproep voor oud-leden van Rood-Wit

Op 8 september bestaat s.v. Rood-Wit ’58 al weer 60 jaar. Overdag zijn er activiteiten voor de jeugd en ’s avonds willen we met zijn allen het jubileum vieren.

Jeugdtrainers krijgen trainingskleding bij Rood-Wit

M.i.v. dit seizoen krijgen alle trainers die jeugdteams trainen bij Rood-Wit '58 trainingskleding tot hun beschikking. Een fantastisch initiatief die door sponsor Kroes & Roter mogelijk is gemaakt.

Puppy en basis cursis

Zaterdag 18 augustus is er een inschrijf- en voorlichtingsochtend om 8.30 uur zonder hond voor de puppy cursus bij de WHG de Vanenburg. Zaterdag 25 augustusstart om 8.30 uur de puppy cursus..

Kiki wint bij PV de Woudvlliegers ~ Putten

Vandaag werden de jonge duiven gelost in het Franse Roye met een afstand van 346 km tot Putten.

Bowlingclub zoekt nieuwe leden.

Nog enkele weken en de vakanties zitten er weer op. Tijd om weer aan de winterperiode te gaan denken. Wat dacht u van bowlen.

Gratis workshop - Mindful bewegen

Wordt fit zonder fitness! Met Mindful? bewegen verbetert je conditie, je lichaam gaat beter functioneren, je kunt veel lichamelijke klachten verminderen of voorkomen en je krijgt meer energie en een attractieve uitstraling. Mindful bewegen kost geen extra tijd.

Gioia Lub Regiokampioen Outdoor 2018

Afgelopen zaterdag werden de Regiokampioenschappen pony`s verreden in Steenderen. Gioia Lub - van PPC De Lilliputters - met Leuns Veld Winston Jr wist in een sterk deelnemersveld zulke hoge punten te scoren met haar L1D proef, dat zij zich in deze klasse Regiokampioen Outdoor mag noemen.

Sport en Spel WCP vrijdagavond 24 augustus

Winkelcentrum Putten (WCP) heeft alle Puttense sportverenigingen en sportscholen uitgenodigd om in het Centrum van Putten hun vereniging en hun sport te promoten.

Pagina's