Sport lezersnieuws

Jazzdans Orion plaatst zich voor NK

Zaterdag 13 april had de laatste groep van Jazzdans Orion de voorronde van het NK Jazzdans. De A20+, onder leiding van Mariska Willemsen en Daniel Vliek, gaven een adembenemend optreden in Sporthal de Slagen te Waalwijk.

OMS wint na matig duel van NVC

Zaterdag stond het laatste duel van de reguliere competitie op het programma.

Topscores

Afgelopen weekend in Nijkerk won Rosan Evers met Zara Zazou – van PPC De Lilliputters - tweemaal een eerste prijs in de dressuurklasse BD/E. Eline Bosch met Carlando was in Hoevelaken – springen – een tweede en vijfde prijs, klasse MD.

Waterpoloërs Triton verliezen laatste wedstrijd

De waterpoloheren van Triton hebben de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Houtrib met 13-12 verloren.

Achtste plek voor heren OMS

De heren van OMS hebben hun doelstelling behaald: handhaving in de 3e divisie. En ook nog met een verdienstelijke achtste plaats.

Comb. Boeve - Drost winnaar bij PV de Woudvliegers

Vandaag was de vlucht vanuit het Belgische Duffel met een afstand van 150 km tot Putten. De duiven werden gelost om 11:30 uur en begonnen aan de reis terug naar hun thuisbasis waar de eerste duif in onze vereniging viel bij Comb. Boeve – Drost om 13:33 uur.

Romee Pol wint in Eredivisie Trampolinespringen

Afgelopen zondag 7 april waren in een nieuwe trampolinehal in Apeldoorn kwalificatiewedstrijden voor het NK, voor de Eredivisie Trampolinespringen. Een nieuwe naam “Eredivisie” voor de hoogste categorie.

Herman Scholten winnaar bij PV de Woudvliegers

Afgelopen zaterdag was de eerste officiële vlucht voor postduivenvereniging de Woudvliegers in Putten. De duiven werden gelost in het Belgische Minderhout om 13:30 uur en begonnen aan hun reis terug naar hun thuisbasis.

OMS op 1 punt van koploper Ormi

Vrijdagavond speelden de dames van OMS alweer haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Tegenstander Volta uit Lelystad knokt nog tegen degradatie en OMS kan zelfs nog omhoog kijken. Met Marjolijn Baarslag als versterking begon OMS aan de klus.

OMS stuurt hekkensluiter met 4-0 naar huis

In de laatste thuiswedstrijd hadden de heren van OMS wat recht te zetten, want de laatste wedstrijden werden verloren. In een goed gevulde sporthal zag het publiek, dat OMS het voortouw nam en dat niet meer weggaf.

Pagina's